MHP Merkez İlçe ziyaretlerini sürdürüyor

MHP Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri tarafından merkeze bağlı köylere ziyaret yapılıyor. MHP’liler köylülerle sohbet ederek beklentileri dinliyor Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve yönetim kurulu üyeleri ile İGM üyesi Mehmet Karagöz, Halımoru ve Karaaslan köylülerini ziyaret etti.MHP GÜVENLİ SIĞINAKZiyaretler sırasında çiftçinin ve besicinin içinde olduğu ekonomik dar boğaz ve ülke [&hellip]

MHP Merkez İlçe ziyaretlerini sürdürüyor

MHP Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri tarafından merkeze bağlı köylere ziyaret yapılıyor. MHP’liler köylülerle sohbet ederek beklentileri dinliyor

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve yönetim kurulu üyeleri ile İGM üyesi Mehmet Karagöz, Halımoru ve Karaaslan köylülerini ziyaret etti.
MHP GÜVENLİ SIĞINAK
Ziyaretler sırasında çiftçinin ve besicinin içinde olduğu ekonomik dar boğaz ve ülke gündemi değerlendirildi. Vatandaşlara hitap eden MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, kimilerinin Türk Milliyetçiliğine dair sert, tahammülsüz ve düşmanca mesajlar verdiğini kaydetti. Türkiye’nin içinde bocaladığı bu zaman diliminde MHP’nin önem ve sorumluluğunun arttığına işaret eden Yağcı; “MHP’yi yanlış tanıtmaya çalışanlar bizi anlama gayreti göstermelidirler. Şartlar ne kadar olumsuz olursa olsun henüz MHP aşılamamıştır. Bizim şevkimiz inancımız ve sağlam fikir örgümüz Türk Milleti’nin güvenli sığınağıdır. Ülkemizin son bir asrını bilinçli şekilde gözden geçirenler MHP’nin nasıl doğduğunu görecektir. Biz birileri gibi beynimizi ipotek ettirmedik. Heyecanımızı rehin bırakmadık. Biz yıllar önce nasılsak hala aynıyız. 44 yıl önce Türkiye için hangi hedeflerimiz, hangi tekliflerimiz varsa bugün daha da yükseğiyle hala bizimledir. MHP Türkiye’ye sahip çıkacak ve böldürmeyecektir. Bin yıllık tarihi bölücülere bırakmayacaktır. Bilinsin ki Türkiye; Suriye , Libya , Mısır olmayacaktır. AKP iktidarından kurtulmanın tek yolu, MHP’dir.” dedi.
STK VE MEDYA SUSTURULDU
AK Parti iktidarının adına süreç denilen vahim bir serüvenin içine girdiğine dikkat çeken MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, bu sürecin baş kahramanının terör örgütü başı olduğunu belirtti. Yağcı; “Bu cani AKP’nin tepesine binmiştir. Bölücü terör AKP ile aynı hizalanmıştır. Asıl olarak milletimize çözüm bulmalı, onların sorunlarına çare aramalıdır. Çiftçimiz, işçimize, memurumuza, emeklimize çözüm üretmeli. Milletimiz hainlere, bölücülere gözünü kapayacak kadar vicdansız değildir. Milletimizin olan biten çirkinliklere karşı koyacağı günler çok yakındır. Medya ve sivil toplum kuruluşları susturulmuştur. TSK’nin etkisizleştirilmesi için bir furya başlamıştır. İnsani bir görüntüsü de olsa Erdoğan, Balyoz soruşturmasında hüküm almış bir komutanı ziyaret etmiştir. Başbakan bu hedefle Silivri’ye elinde çiçeklerle koştura koştura giderse kimse şaşırmasın. Emekli Orgeneral Ergin Saygun’a yapılan ziyaret kesinlikle samimi değildir.” diye konuştu.
ÇİFTCİ VE BESİCİNİN DURUMU ORTADA
Karaaslan köyü muhtarlık binasında vatandaşlarla biraraya gelen MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı partisinin seçim beyannamesinde; küçük çiftçilerin desteklenmesi amacıyla mazot, gübre, ilaç, tohum ve fide gibi tarımsal girdiler üzerindeki ÖTV ve KDV’nin kaldırılacağını, ürünlere fiyat garantisi getirileceğini, sulamada kullanılan enerjinin ucuzlatılacağının yer aldığını kaydetti. Yağcı; “Çiftçilerimiz, besicilerimiz MHP iktidarıyla altın çağını yaşayacak. Bundan emin olunuz. Biz dünden bu günleri idrak eden gören bir topluluğuz. Çünkü milletin içinden geliyoruz biz milletiz. İktidar ortağı olduğumuz günlerde partimize bağlı bakanlıklardan Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı çeşitli büyük baş besi hayvanlarından Türkiye coğrafyasına , iklim şartlarına ve ekolojik yapısına en uygun özellikteki hayvan ırkını üretmek için devlet çiftliklerinde projeler yapmakta ve bu çalışmalara başlamaktayken, bugün besicinin düştüğü bu dar boğazın müsebbipleri siz ırkçısınız hayvanında mı ırkı olur ırkçılık yapmayın diyorlardı. Maalesef durum ortada.” şeklinde konuştu. Ziyaretlerde; MHP Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri; Osman Gürışık, Hilmi Erdem, Ahmet Çifteci, Yücel Genç, Hayrettin Çelik, Hayrettin Gıran ve Osman Özharputlu yer aldılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme