MHP Merkez İlçe muhasebecileri unutmadı

SMMMO Başkanı Erdal Sayar, MHP Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sayar, 1-7 Mart arası kutlanan Muhasebe Haftası’nın muhasebe denetim alanında çalışan meslektaşlarının yaşadıkları sorunların ortadan kaldırılacağı, kurum ve kuruluşların, camialarının sorunlarına daha da duyarlı olacağı bir yıl olmasını diledi.Ziyaret sırasında muhasebecilik mesleğinin zor olduğu kadar kutsal bir görev olduğunu [&hellip]

SMMMO Başkanı Erdal Sayar, MHP Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sayar, 1-7 Mart arası kutlanan Muhasebe Haftası’nın muhasebe denetim alanında çalışan meslektaşlarının yaşadıkları sorunların ortadan kaldırılacağı, kurum ve kuruluşların, camialarının sorunlarına daha da duyarlı olacağı bir yıl olmasını diledi.
Ziyaret sırasında muhasebecilik mesleğinin zor olduğu kadar kutsal bir görev olduğunu belirten MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, vergi mükelleflerinin işlerini kolaylaştırmak için çalışan tüm Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerin haftalarını kutladıklarını söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme