• Haberler
  • Genel
  • MHP kurmayları ziyaret turunda – Kocatepe Gazetesi

MHP kurmayları ziyaret turunda – Kocatepe Gazetesi

MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı ve bazı milletvekilileri Afyonkarahisar programı doğrultusunda bir dizi ziyarette bulundular. SMMMO, ESOB, AGD, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Bakkallar Odası Başkanlıkları ziyaret edildi Mali müşavirlerin görevi önemli Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri Ankara Milletvekili Cihan Paçacı ve beraberindekiler Afyonkarahisar programı kapsamında bir dizi ziyaret [&hellip]

MHP kurmayları ziyaret turunda

MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı ve bazı milletvekilileri Afyonkarahisar programı doğrultusunda bir dizi ziyarette bulundular. SMMMO, ESOB, AGD, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Bakkallar Odası Başkanlıkları ziyaret edildi

Mali müşavirlerin görevi önemli
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri Ankara Milletvekili Cihan Paçacı ve beraberindekiler Afyonkarahisar programı kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Paçacı, dünkü programında öğleden sonra ki ilk ziyaretini Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Yönetim Kurulu üyelerine yaptı. Oda yönetimi olarak ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Sayar, genel seçimler öncesi zamanın çok kıymetli olduğunu, siyasiler için zorlu bir dönemin başladığını söyledi. Bir çok siyasi partiden milletvekili seçilebilmek için aday adaylığı başvurusunda bulunan çok sayıda meslektaşları olduğunu kaydeden Erdal Sayar; “Tüm meslektaşlarımıza milletvekilliği mücadelesinde başarılar diliyorum. Dilerim TBMM’de milletvekili olarak vatandaşlarımızı temsil ederler. Gerek ülkemizin gerekse mesleğimiz sorunlarının bir anlamda aşılmış olacağı düşüncesindeyim. Bir kaç gündür televizyonlarda izlediğimiz üzücü bir olay var. BDP İstanbul Milletvekili Sebehat Tuncel ile BDP Batman Milletvekili Bengü Yıldız’ın kamu düzenini ve yurttaşlarımızın can, mal, temel hak ve özgürlüklerini canı pahasına koruyan polislerimize taş ve sopa ve tokat atmak suretiyle Türk Millletine tokat atmışcasına bulundukları hareketi buradan eshefle kınıyoruz.” dedi. MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, serbest muhasebeci ve mali müşavirlerin meslek olarak Türkiye de çok büyük bir öneme haiz olduklarını kaydetti. Bu mesleğin TBMM zemininde de çok gerekli olduğuna işaret eden Cihan Paçacı; “Her gün bütçe yapılıyor. Bu bütçe de mali müşavir ve serbest muhasebeci kökenli milletvekillerimiz çok önemli görevler üstleniyorlar. Özellikle Bütçe Plan komisyonlarında çıkacak yasalarla ilgili olan teklif ve tasarılarda çok önemli görevler üstleniyorlar.” diye konuştu.
Esnafa mutlaka destek verilmeli
Esnaf ve Sanatkar Odaları Birlik Başkanı (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak, MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı ve beraberindeki kalabalık parti heyetini makamında kabul etti. ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı ve beraberindeki MHP heyetine Birlik yönetimine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederek, esnaf teşkilatına bağlı esnaf ve sanatkarların durumu hakkında bilgiler verdi. Birlik BaşkanıAbdülkadir Konak, Türkiye ekonomisi ve toplumsal yapıda önemli bir yere sahip olan esnaf ve sanatkarların son yıllarda çok büyük sorunlarla karşı karşıya kaldığını ifade etti. Konak; “Esnaf ve sanatkarlarımız ekonomik kriz, siyasi ve ekonomik istikrarsızlık ortamından doğan sorunlar sebebiyle günümüzde bir çok sorunla mücadele etmektedir. Bu nedenle esnaf ve sanatkar yok olmakla karşı karşıya kalmıştır. Eğer hükümet esnaf ve sanatkara gereken desteği vermezse yakın gelecekte esnaf ve sanatkar diye bir topluluk kalmayacaktır.” şeklinde konuştu. MHP Genel Sekreteri Ankara Milletvekili Cihan Paçacı, esnaf ve sanatkarın ülkenin temel direği olduğunu, ülke ekonomisinde büyük bir yer teşkil ettiğini belirterek, desteklenmesi gereken kesimlerin başında esnaf ve sanatkarın geldiğine dikkat çekti Paçacı, parti olarak seçim beyannamesinde ifade ettileri şekliyle esnaf ve sanatkara yönelik bir çok yenilik getireceklerini, esnaf ve sanatkar kesimine gerekli önemi vereceklerini sözlerine ekledi. Ziyarette; ESOB Başkan Vekili Hasan Mutlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Küçükuygur, Atila Kocabaş ile Birliğe bağlı merkez Oda Başkanları yer aldılar.
“Türkiye bir yol ayrımında”
Türk-İş İl Temsilciliği’ni ziyaret eden Paçacı, burada yaptığı konuşmada Türk-İş’in sivil toplumu olmanın gereklerini çoğu zaman yerine getirdiğini, bazen de böyle bir imkanı olmadığına dikkat çekti. Daha seçim tarihi belli değilken Van’da seçim çalışmalarını başlattıklarını kaydeden Paçacı, bu seçimin Türkiye için çok önemli olduğunu, Türkiye’nin adeta bir yol ayrımında bulunduğunu söyledi. Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu ise, Türk-İş olarak çalışanların sorunlarını dile getirdiklerini, bu bağlamda seslerini duyarmak için gereken gayreti gösterdiklerinin altını çizdi. Uslu, Türk-İş tüm partilere eşit uzaklıkta olduğunu, bir partinin arka bahçesi ya da bir partinin karşıtı olmadığının altını çizdi.
“Milletimiz ehliyet versin”
Paçacı ve beraberindeki heyet, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti. ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’in Zafer Kalkınma Ajansı toplantısı için Manisa’da olması nedeniyle ATSO Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu tarafından karşılanan MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, ülkenin genel sorunlarından bahsettikten sonra tüm sorunları çözmek için yeterli kadro ve projelerinin bulunduğunu hatırlattı ve “Yeter ki milletimiz bize ehliyet versin” diye konuştu. ATSO Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu da partilerin birbirileri ile çatışmak ve birbirilerinin yaptıklarını eleştirmek yerine proje üretmesi gerektiğinin altını çizdi.
Hayvancılıkla ilgili
düzenleme sözü
MHP heyetinin programında Afyonkarahisar Ticaret Borsası da bulunuyordu. MHP heyetini kapıda karşılayan Mühsürler, Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nı kısaca tanıttı. MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı ise 12 Haziran’da yapılacak genel seçimlere çok önem verdiklerini, bu nedenle erken sayıbalicek bir tarihte seçim çalışmalarına başladıklarını yineledi. Paçacı, iktidar olmaları halinde hayvancılık ile ilgili de düzenleme yapacaklarının altını çizdi. MHP heyeti, Afyonkarahisar Ziraat Odası’nı da ziyaret etti.
“Hiç olmazsa basın gerçekleri tahlil etsin”
Afyonkarahisar Gazetecileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AGD) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Bursalıoğlu ve dernek üyelerini ziyaret eden MHP heyeti üyelerine Bursalıoğlu, medya çalışmaları hakkında detaylı bilgiler aktardı. Bursalıoğlu, il merkezinde günlük yayın yapan 21 adet gazete bulunduğunu bildirdi. MHP Ankara Milletvekili M. Zekai Özen bu sayıyı çok bularak gazete tirajları hakkında bilgi aldı. Yayın organlarının sorunlarını anlatan AGD Başkanı Celal Bursalıoğlu, genel seçim döneminde çalışma temposunun yoğunlaştığını dile getirdi. MHP Ankara Milletvekili M. Zekai Özen, son dönemde gerçeklerin kamuoyuna yansıtılması noktasında basına çok büyük görev düştüğünü kaydetti. Milletvekili Özen; “Türkiye de hiç olmazsa basın gerçekleri tahlil etsin. Bugün sosyal güvenlik açıkları 65 sene sonra 2008 yılının rakamlarıyla 2,2 trilyon lira. Böyle bir açık olan sistemde popülizm yapılıyor.” dedi. MHP’liler dün akşam ki son ziyaretlerini Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ve Bakkallar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Üstün’e yaptı. Ziyaretlerde; MHP Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, Ankara Milletvekili M. Zekai Özen, Afyonkarahisar Milletvekili Abdülkadir Akcan, İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk ve milletvekili aday adayları da hazır bulundu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme