MHP Karaaslan Köyü'nde temsilcilik açtı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve yönetim kurulu üyeleri belde ve köy ziyaretlerini sürdürüyor. Kartal ve beraberindekiler Karaaslan Köyü Köy Temsilciliği’nin açılışına katıldılar.Afyonkarahisar genelinde MHP'ye yoğun ilgi gösterildiğini ifade eden Kartal, 'Merkez İlçeye bağlı belde ve köylerimizde partimize yoğun bir ilgi var. Söz verdiğimiz gibi gece gündüz demeden köy [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve yönetim kurulu üyeleri belde ve köy ziyaretlerini sürdürüyor. Kartal ve beraberindekiler Karaaslan Köyü Köy Temsilciliği’nin açılışına katıldılar.
Afyonkarahisar genelinde MHP’ye yoğun ilgi gösterildiğini ifade eden Kartal, “Merkez İlçeye bağlı belde ve köylerimizde partimize yoğun bir ilgi var. Söz verdiğimiz gibi gece gündüz demeden köy köy belde belde dolaşarak Milliyetçi Hareket’in zafere ulaşması için davamızı hemşehrilerimize anlatıyoruz. Gördüğümüz ilgi bizlere Milliyetçi Hareket’in zaferinin yakın olduğunu müjdeliyor. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği üzere bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme