• Haberler
  • Genel
  • MHP, İscehisar'da iddialı – Kocatepe Gazetesi

MHP, İscehisar'da iddialı – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İscehisar'da MHP'nin iddialı olduğunu söyledi Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İscehisar ilçesi, Sultandağı ilçesi, Çay ilçesine ve ilçeye bağlı beldelere biz dizi ziyaret gerçekleştirdi.İlk olarak İscehisar ilçesini ziyaret eden Milletvekili Kemalettin Yılmaz'a, ziyaret sırasında Bayındırlık ve İskân eski Bakanı Abdülkadir Akcan, İscehisar Belediye Başkan Adayı Süleyman [&hellip]

MHP, İscehisar’da iddialı

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İscehisar’da MHP’nin iddialı olduğunu söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İscehisar ilçesi, Sultandağı ilçesi, Çay ilçesine ve ilçeye bağlı beldelere biz dizi ziyaret gerçekleştirdi.
İlk olarak İscehisar ilçesini ziyaret eden Milletvekili Kemalettin Yılmaz’a, ziyaret sırasında Bayındırlık ve İskân eski Bakanı Abdülkadir Akcan, İscehisar Belediye Başkan Adayı Süleyman Aşkın, MHP İscehisar ilçe yönetimi ve yanı sıra birçok partili eşlik etti.
İscehisarlı vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Yılmaz pazaryeri esnafı ve çarşı esnafını tek tek ziyaret ederek MHP İscehisar Belediye Başkan Adayı Süleyman Aşkın’a ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları’na destek istedi. Yılmaz, “Dünya’ya Mermerciliği öğreten İscehisar’ın hak ettiği noktaya taşınması için MHP’nin üretken belediyeciliğine acilen ihtiyacı vardır. İscehisar’ın makus tarihi değişecek ve değerli adayımız Süleyman Aşkın kardeşimizin çağdaş, uygulanabilir ve ihtiyaç olan projeleriyle aydınlık bir geleceğe taşınacaktır. Buna yürekten inanıyor ve İscehisarlı vatandaşlarımızın Süleyman kardeşimize sahip çıkmalarını istiyoruz” dedi. Sultandağı ilçesine geçen Milletvekili Yılmaz burada esnafları tek tek ziyaret ederek MHP Sultandağı Belediye Başkan Adayı Kazım Koçluk ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylarına destek istedi. Çay’a giderek Çaylı vatandaşlarla temaslarına devam eden Milletvekili Yılmaz’a 21’inci Dönem Milletvekili Dr. Mehmet Telek, MHP Çay İl Genel Meclis Üyesi İsa Çağa, MHP Çay Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çağrı, MHP Çay ilçe Başkanı ve teşkilatı eşlik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme