MHP İl Yönetiminden protokole ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle yönetime gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Yönetim Kurulu, İl Başkanı Aziz Aslan’ın öncülüğünde Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ve Afyonkarahisar Sigorta Acentaları Derneği Başkanı Bekir Özerdem’i ziyaret ettiler İLK ZİYARET VALİ BALKANLIOĞLU’NAMHP İl Yönetimi ilk ziyaretini Vali İrfan Balkanlıoğlu’na gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, yapılan [&hellip]

MHP İl Yönetiminden protokole ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle yönetime gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Yönetim Kurulu, İl Başkanı Aziz Aslan’ın öncülüğünde Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ve Afyonkarahisar Sigorta Acentaları Derneği Başkanı Bekir Özerdem’i ziyaret ettiler

İLK ZİYARET VALİ BALKANLIOĞLU’NA
MHP İl Yönetimi ilk ziyaretini Vali İrfan Balkanlıoğlu’na gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, yapılan seçimle yönetime gelen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan ve tüm Yönetim Kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi. Siyasi Partilerin, Afyonkarahisar’da birlik ve beraberlik içerisinde bir dayanışma örneği sergilediklerini belirten Vali Balkanlıoğlu, bu örnek dayanışmanın devamını diledi.
SİYASİ PARTİLER DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZİ
Seçimle yönetime gelip, görev devraldıklarından dolayı İl Başkanı Aziz Aslan ve yönetimini kutlayan Vali Balkanlıoğlu, Siyasi Partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu söyledi. Vali Balkanlıoğlu, “Seçilmiş insanlar için seçimle gelmenin ayrıcalığı olduğu gibi, vatandaş içinde sandık büyük bir nimettir. Seçim ülkemizde en güzel bir demokrasi örneğidir. Ülkemizde demokrasinin ne kadar düzenli bir sistem içerisinde işlediği gözler önündedir. Bunun en güzel örneği de yapılan seçimlerdir. Nitekim sizde seçimle göreve geldiniz. Ben yeni görevinizde hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.
PARTİLER ARASINDA İSTİŞARE ÖNEMLİ
Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Aziz Aslan ise kabulünden dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür ederek, yapacakları çalışmalar ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Aslan, “Bütün siyasi partiler demokrasinin olmazsa olmazlarıdır. İktidar olsun muhalefet olsun. Siyasi partiler arasındaki uyum, uzlaşma ve istişare her il için çok önemlidir. Bizde diğer siyasi parti mensuplarıyla istişareler yapmayı düşünüyoruz. Bizlere düşen görevin muhalefette olsa ne olduğunu çok iyi tespit edip ona göre bir strateji belirlemek istiyoruz. Türkiye’de şimdiye kadar sert ve sivri siyasi anlayıştan Türk siyasetine zarar geldiğini düşünenlerdenim. Sertlik yerine uzlaşma ile istişare ile ve saygınlıkla hizmet götürmenin daha doğru olacağını düşünüyoruz” dedi.
POLİS ÜLKEMİZİN GÖZ BEBEĞİ
MHP İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, daha sonra İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’yi ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İsmail Türkmenli İl Başkanı Aziz Aslan’a çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Aziz Aslan ise, Polisin 24 saat gece-gündüz demeden görev başında olduğunu söyledi. Polisin ülkemizin göz bebeği olduğunu kaydeden Aslan, “Türk polisi can ve mal güvenliğimiz için kendi hayatını siper etmektedir. Tüm polis teşkilatının tüm mensuplarına aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum” şeklinde konuştu.
KAZANAN KAYBEDEN YOK
MHP İl Yönetim Kurulu son olarak Afyonkarahisar Sigorta Acentaları Derneği Başkanı ve MHP eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Özerdem’i ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Aslan, il ve merkez ilçe ayrımı yapmaksızın birlik, beraberlikle çalışmaların millet ve vatandaş yararı ekseninde gerçekleştirileceklerini ifade etti. MHP’de bütün kongrelerde kazanan ve kaybeden olmadığını belirten Aslan, “Bu hizmeti yerine getirirkende bütün arkadaşlarımızın istişarelerine, fikirlerine önem vereceğiz.” diye konuştu.
MHP il Başkanı Aziz Aslan’a ziyaretlerinde, İl Genel Meclisi Üyesi Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanı İsa Çağa, İl Başkan Yardımcıları Lokman Çetin Aktı, Hüseyin Özdinç,İl Genel Sekreteri Ahmet Türk ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Karaşahin eşlik ettiler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme