MHP il kongresi Pazar günü yapılacak

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, İl Başkanlığı kongresinin 18 Ekim Pazar günü yapılacağını açıkladı   İl Başkanı Mehmet Kocacan, partisinin Afyonkarahisar ilçe kongre sürecinin başarıyla tamamlandığını söyledi. Kocacan, 18 Ekim Pazar günü il kongresinin saat 13.00'de Derya Düğün Salonunda başlayacağını belirtti. 'İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANDI' Başkan Kocacan, partisinin Afyonkarahisar teşkilatlarında 13. Olağan Büyük Kurultay süreci [&hellip]

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, İl Başkanlığı kongresinin 18 Ekim Pazar günü yapılacağını açıkladı

İl Başkanı Mehmet Kocacan, partisinin Afyonkarahisar ilçe kongre sürecinin başarıyla tamamlandığını söyledi. Kocacan, 18 Ekim Pazar günü il kongresinin saat 13.00’de Derya Düğün Salonunda başlayacağını belirtti.
“İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANDI”
Başkan Kocacan, partisinin Afyonkarahisar teşkilatlarında 13. Olağan Büyük Kurultay süreci kapsamında 18 ilçe de kongre sürecinin tamamlandığını kaydetti. İlçe kongrelerinin birlik ve beraberlik içersinde gerçekleştiğini dile getiren Kocacan, “Milliyetçi-Ülkücü Hareket, güçlenerek yoluna devam etmektedir. 13. Olağan Büyük Kurultayımız sürecinde gerçekleştirmiş olduğumuz ilçe kongrelerimiz MHP MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak, şahsım ve il yönetimi arkadaşlarımızla birlik ve beraberliğimiz perçinlenmiş, teşkilatlarımız güç kazanmıştır. İlçe kongrelerimizi birlik ve beraberlik içerisinde tamamladık. Yeni seçilen Başkanlarımızı ve yönetim kurulu üyelerimizi kutluyorum. Şimdiye kadar görev yapmış başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.
“İL KONGRESİ BU PAZAR”
18 Ekim Pazar günü MHP İl Başkanlığı kongresinin gerçekleştirileceğini bildiren Kocacan şunları kaydetti: “İstiklal için birlik istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak sloganıyla yola çıktığımız 13. Olağan Büyük Kurultay sürecinde il kongremizi de gerçekleştireceğiz. İl Kongremiz 18 Ekim Pazar günü saat 13.00’de Derya Düğün Salonunda gerçekleşecektir. Kongremiz Covid -19 tedbirleri altında yapılacaktır. Cumhur İttifakıyla birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey önderliğinde bataklık çukuruna sokulmak istenen Türkiye’yi, yeniden ayağa kaldırarak, ülkemizin bekası için adımlar atmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, kongre sürecimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene.”
>> Kocatepe Haber Merkezi

Bakmadan Geçme