• Haberler
  • Genel
  • “MHP iktidarında terör kazınacak” – Kocatepe Gazetesi

“MHP iktidarında terör kazınacak” – Kocatepe Gazetesi

MHP 2. sıra Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, Başmakçı ilçesinde seçmen ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşla sohbet eden Yılmaz, MHP iktidarında terörün kazınacağını söyledi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor.Başmakçı ilçesini ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, vatandaşlarla bir araya gelerek 1 Kasım Milletvekili [&hellip]

"MHP iktidarında terör kazınacak"

MHP 2. sıra Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, Başmakçı ilçesinde seçmen ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşla sohbet eden Yılmaz, MHP iktidarında terörün kazınacağını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor.
Başmakçı ilçesini ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, vatandaşlarla bir araya gelerek 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri için destek istedi. İlk olarak Başmakçı Belediyesi’ni ziyaret eden Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü ile bir süre sohbet ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonrasında Başmakçı merkez sanayi esnafını ve çarşı esnafını ziyaret eden Yılmaz; “Türkiye’nin her noktasında huzur ve güven yeniden ve kalıcı bir şekilde tesis edilecektir. Bu amaçla, öncelikle her türlü terörün kökü süratle kazınacak, ülkemize tehdit oluşturan içeride ve dışarıdaki terörist unsurlar etkisiz hale getirilecek, hainlerin mutlaka Türk yargısı önünde hesap vermeleri sağlanacaktır” dedi.
Yılmaz’a; MHP İl Başkan Yardımcısı Süleyman Karaca, Başmakçı İlçe Başkanı Abdurrahman Semerci ve Yönetim Kurulu Üyeleri yanı sıra çok sayıda partili eşlik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme