• Haberler
  • Genel
  • “MHP iktidara gelecek” – Kocatepe Gazetesi

“MHP iktidara gelecek” – Kocatepe Gazetesi

MHP 1.sıra Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz ziyaretlerini sürdürüyor. Yılmaz, 12 Haziran genel seçimleri sonucunda partisinin iktidara geleceğini kaydetti Vatandaşlarla sohbet edildi MHP Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yılmaz, Sinanpaşa ilçesinde bulunan Düzağaç, Güney, Karacaören, Kırka, Akören, Serban, Nuh, Kılıçaslan, Ahmetpaşa gibi birçok belde de seçmen ziyaretleri gerçekleştirdi. MHP 1. sıra Milletvekili adayı [&hellip]

"MHP iktidara gelecek"

MHP 1.sıra Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz ziyaretlerini sürdürüyor. Yılmaz, 12 Haziran genel seçimleri sonucunda partisinin iktidara geleceğini kaydetti

Vatandaşlarla sohbet edildi
MHP Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yılmaz, Sinanpaşa ilçesinde bulunan Düzağaç, Güney, Karacaören, Kırka, Akören, Serban, Nuh, Kılıçaslan, Ahmetpaşa gibi birçok belde de seçmen ziyaretleri gerçekleştirdi. MHP 1. sıra Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz’a ziyaretlerinde; MHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Bekir Yıldırım ve ilçe yönetimi, MHP il yönetimi eşlik etti. Kemalettin Yılmaz, Güney Belediyesi ve Kırka Belediyesi Belediye Başkanlarını da makamında ziyaret ederek vatandaşın sıkıntıları hakkında bilgi aldı. Nuh beldesinde vatandaşlarla pazar da buluşan Kemalettin Yılmaz, pazar esnafını ile sohbet etti. Yılmaz kahveha sohbetlerinde seçmene şöyle hitap etti: “Dokuz yıllık AKP iktidarlığında Afyonkarahisar sahipsiz kalmış ve hiçbir sorun çözülememiştir. Bugün çiftçi perişan, esnaf peri-şan, işsizlik sayısı gün geçtikçe artarken, eski ve yeni AK Parti’li milletvekilleri kendilerini seçen halktan kopuk bir siyasi anlayış içerisinde bulunmuşlardır.
12 Haziran’da yapılacak seçimle birlikte Milletvekilliği bizlere nasip olursa mevcut milletvekillerinin ortaya koydukları halktan kopmuş, halkın derdine çare bulamamış, ben anlayışından ziyade biz anlayışına sahip bir zihniyetle hep birlikte hareket edeceğiz. İnşallah MHP’yi Afyonkarahisar’da hak ettiği yere getirerek Afyonkarahisar’da 1. parti Türkiye’de iktidar partisi yapacağız.” dedi.
“MHP’nin Mecliste güçlü olması gerekiyor”
MHP Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz, Türkiye’nin ve TBMM’nin partisi MHP’ye her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu savundu. Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: “Çünkü ülke-miz bölünmeye gidiyor. Ak Parti tarafından gündeme getirilen yeni anayasanın nasıl olacağı bu halktan gizleniyor ve açıklanmıyor. Düne kadar dağlarda bu ülkenin güvenlikçisine ve milletine kurşun sıkanlar Habur’da davul zurnalarla karşılanıyor, polislerimiz tokatlanıyor ve linç edilirken bunlara dur diyen olmuyor. Diğer taraftan Türkiye’de münferit ve iktidarın baskılarıyla bu halk yönetiliyor. Türkiye için MHP’nin bu dönem güçlü bir şekilde Mecliste bulunması gerekiyor. İşte tüm bunlara dur demek ve hesabını sormak için halkımızın desteklerini bekliyoruz. İnşallah bu seçim ülkemiz başta olmak üzere Afyonkarahisar’da hayırlara vesile olacaktır. Bu seçim MHP’nin Afyonkarahisar’da iktidar, Türkiye’de iktidar olacağı bir seçim olacaktır. Bu seçimle milletvekilliği bizlere nasip olduğunda yepyeni, uzlaşıcı, akılcı, barışçıl bir siyaset anlayışı içerisinde halkımızla kucaklaşacağız. Telefonlarımız 24 saat halkımıza açık, ulaşılamayan değil ulaşıldığında sorunların çözüldüğü bir anlayış içerisinde hareket edeceğiz. İlk hedefimiz terör ve işsizliktir. Ülkemizi böldürmeme adına bedeli ne olursa olsun mücadelemizi sürdüreceğiz. Bayrağımız ve vatanımızı taviz vermeden korumak birinci önceliğimiz olacaktır. İşsizliğe çözüm konusunda dev projelerimiz var. Tüm vatandaşlarımızın ayrımsız ekonomik refah düzeyine çıkarılması da seçim beyannamemizde belirtildiği gibi net ve alenidir.” (Kocatepe )

Bakmadan Geçme