• Haberler
  • Genel
  • MHP heyetinden Uçkan’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

MHP heyetinden Uçkan’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

MHP heyeti İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan’ı makamında ziyaret etti. Heyet, Uçkan’a yeni görevinde başarılar diledi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan ve beraberindeki heyet İl Emniyet müdürü Mustafa Uçkan'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyaret sırasında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Emniyet Müdürü Mustafa [&hellip]

MHP heyetinden Uçkan'a ziyaret

MHP heyeti İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan’ı makamında ziyaret etti. Heyet, Uçkan’a yeni görevinde başarılar diledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan ve beraberindeki heyet İl Emniyet müdürü Mustafa Uçkan’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyaret sırasında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan; Afyonkarahisar’ın genelde huzurlu bir il olduğunu, tipik Anadolu şehrinde güzel ve faydalı görevler yapmayı umut ve temenni ettiklerini belirtti.
MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Ege bölgesi insanı olarak Mustafa Uçkan’ın Afyonkarahisar’da müdürlük görevine başlamış olmasından duyulan mutluluğu ifade etti. Aslan; “İl Emniyet Müdürümüze hayırlı olsun temennisiyle heyet olarak ziyarette bulunduk. Heyetimize gösterilen sıcak ilgiden dolayı şahsım, arkadaşlarım ve partim adına teşekkür ediyorum. Sayın müdürümüzün ilimizin emniyeti ve asayişi için gerekli gayreti ve hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz.” dedi. Ziyarete; MHP İl Başkanı Aziz Aslan’ın başkanlığında, İl Başkan Yardımcıları; Lokman Çetinaktı, Ahmet Kahveci, Adem Dursun, Ahmet Çobanoğlu ve İl Disiplim Kurulu Başkanı Ulvi Erşan katıldılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme