'MHP, her zaman doğruları söyledi'

MHP İl Başkanı Raşit Demirel basına yaptığı yazılı açıklama ile AKP İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i eleştirerek “İktidar olduk diye kafanızı kuma gömmekten vazgeçin. Bu hükümet sudan bahanelerle sağa sola sürdüğü emniyet güçlerinin ve çeşitli bahanelerle girdiği kozmik odalardaki sırların sır olmaktan çıkmasının sıkıntısını yaşıyor” dedi.AKP İl başkanı İbrahim Yurdunuseven’in salı günü yaptığı basın toplantısına atıfta [&hellip]

MHP İl Başkanı Raşit Demirel basına yaptığı yazılı açıklama ile AKP İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i eleştirerek; “İktidar olduk diye kafanızı kuma gömmekten vazgeçin. Bu hükümet sudan bahanelerle sağa sola sürdüğü emniyet güçlerinin ve çeşitli bahanelerle girdiği kozmik odalardaki sırların sır olmaktan çıkmasının sıkıntısını yaşıyor” dedi.
AKP İl başkanı İbrahim Yurdunuseven’in salı günü yaptığı basın toplantısına atıfta bulunarak, “MHP olarak her zaman doğruları söylemiş halkımıza hiç bir zaman yalan söylememişizdir. Seçim kaybetmeyi bile göze almışız, asla halkımızı kandırmamışızdır. Doğru bildiğimizi her zaman açık yüreklilikle haykırmaktan geri kalmamışızdır” diyen Demirel, “Sayın Yurdunuseven basın karşısına ya hazırlıksız çıkıyor, yada Türkiye’de olup bitenlerden haberi yok. Ben kendisine ve Afyonlu hemşehrilerimize sizlerin aracılığıyla bu ülkede istihbaratın çalışmadığını verilerle birlikte ispat edeceğim. Bakalım buna ne diyecekler? 17 Şubat Çarşamba günü saat 18.31’de Türkiye’nin kalbi olan Ankara’da dört ay arayla ikinci bir patlama yaşadık. Bu patlamada 28 vatandaşımız hayatını kaybederken 61 vatandaşımızda yaralandı. Patlama meclise 200 metre, Genelkurmay Başkanlığı’na 150 metre mesafede. Mahallenin adı da devlet. Nerede istihbarat?” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme