• Haberler
  • Genel
  • “MHP hep haklı çıktı” – Kocatepe Gazetesi

“MHP hep haklı çıktı” – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, partisinin Ortadoğu hakkında uyarılarının haklı çıktığını söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Ortadoğu’daki gelişmeler hakkında açıklama yaptı. Aslan, “Birçok konuda olduğu gibi terör, dış politika ve açılım konularında da MHP'nin ortaya koyduğu görüşlerde hep haklı çıktığı ortadadır. 2006 yılında Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin sınırda tampon [&hellip]

"MHP hep haklı çıktı"

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, partisinin Ortadoğu hakkında uyarılarının haklı çıktığını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Ortadoğu’daki gelişmeler hakkında açıklama yaptı. Aslan, “Birçok konuda olduğu gibi terör, dış politika ve açılım konularında da MHP’nin ortaya koyduğu görüşlerde hep haklı çıktığı ortadadır. 2006 yılında Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin sınırda tampon bölge oluşturulsun fikri sırf muhalefet liderinden gelmiş olduğu için uygulanmamış ancak 8 yıl sonra geç kalınmış olarak yapılmaya kalkışılmıştır. Açılımın bir safsata olduğunu ve terör örgütüne taviz verildiğini haykırdığımız halde hükümet duymazlıktan gelmiştir. Analar ağlamasın şirinliğinin arkasında anaların daha çok ağlayacağını ve ülkenin karışacağını defalarca ifade ettiğimiz gibi şimdi vatan evlatları daha çok tehlikededir ve terör örgütleri bayram etmektedir. Bilindiği gibi Olağanüstü halin gerekliliğini de MHP belirtmiştir. Bir kez daha ifade ediyoruz; Açılımı ağzında sakız edenler terör örgütlerini güldürüyorlar. Açılım millet hayrına değildir ve bu artık görülmüştür” dedi.
HÜKÜMET
TEZKEREYİ İYİ KULLANMALI
Aslan, açıklamasına şöyle devam etti: “Hükümet her türeyen terör örgütleri ile pazarlık etmeyi (şereflice) adet haline getirmiştir. Önce inkâr, sonra hazmettirerek kabul yöntemini uygulamış, pazarlıkların doğal algılanmasını sağlamaya çalışmış ve muhalefetin ikazlarına rağmen millet hayrına olmayan işlere girişmiştir. Sınırlarımız yolgeçen hanına dönmüş, ülkenin her tarafına yerleştirilen mülteciler olağanüstü imkânlar verildiği halde hiç memnun olmamış ve bütün şehirlerimiz kevgire döndürülmüştür. Hükümet Kuzey Irak konusundaki ilk döneminde gelen ilk tezkereyi çıkartmamakla hata etmiş ve Ortadoğu’daki dengeleri tamamen küresel güçlerin eline bırakmıştır. Hemen ardından vuku bulan askerimizin başına çuval geçirme hadisesi ile başlayan bölgeden Türk askerinin tasfiyesi operasyonu başlamıştır. İşte daha sonraki verilen tezkere yetkilerinin ne kadar gerekli ve haklı olduğu çok yönlü düşünüldüğünde daha da anlaşılacaktır. Ancak milletimizin hayrına olarak Türk Silahlı Kuvvetlerine verilen tezkere yetkilerini hükümet çok iyi kullandırtmalıdır. Bölgenin terör örgütleri emir komutasından kurtarılması için büyük devlet olma özelliklerimizi ön plana çıkartmalıyız. Devletimizi idare eden yetkililer hamasi ve duygusal söz ve davranışlardan uzaklaşıp devlet adamı özelliklerini kazanmalıdırlar. Öncelikle millete güven vermeleri gerekmektedirler.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme