MHP'den Küçükkurt'a Teşekkür Plaketi

MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı, MHP'nin Yerel seçimlerde Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olan Sezer Küçükkurt'a teşekkür plaketi takdim etti

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olan Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt’a, yaptığı çalışmalar dolayısıyla teşekkür eden MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, “Sizinle güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Çok mutlu olduk, gurur duyduk. Davamız, partimiz ve şehrimiz için göstermiş olduğunuz çaba nedeniyle teşkilatımızdaki tüm arkadaşlarımız adına teşekkür ediyoruz. Bu plaketimizi güzel bir hatıra olarak size takdim ediyoruz” dedi. 

MHP'den Küçükkurt'a Teşekkür Plaketi
MHP teşkilatlarının son derece gayretli ve samimi bir seçim çalışması sürdürdüğünü hatırlatan Sezer Küçükkurt ise, "Hep birlikte, dayanışma içerisinde güzel bir süreç yaşadık. Üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalıştık. Ben de teşkilatımızdaki tüm arkadaşlarıma şükranlarımı bildiriyorum. Bu plaketi bir onur vesilesi olarak kabul ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme