MHP'den Afyon'a Flaş Atama

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Afyonkarahisar için önemli bir atama kararında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Emirdağ İlçe Başkanlığına Mehmet Emre Demiral atandı.

MHP Emirdağ İlçe Başkanı Mehmet Orbay Divrikli, işlerinin yoğunluğu nedeniyle 4 Eylül 2024 tarihinde MHĞ Emirdağ ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.


‘LİDERİMİZ BAHÇELİ TAKDİR ETTİ’


Afyonkarahisar’ın en büyük ilçelerinden biri olan Emirdağ’a MHP İlçe Başkanı olarak atanan Mehmet Emre Demiral, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin takdir ve tensipleriyle MHP Emirdağ İlçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Öncelikle ömrüm boyunca şeref nişanesi olarak taşıyacağım bu kutlu göreve şahsımı lâyık gören başta Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiye, Genel Başkan Yardımcımız İstanbul Milletvekilimiz Sayın İzzet Ulvi Yönter Beyefendiye, Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beyefendiye ve Afyonkarahisar İl Başkanımız Ahmet Kahveci Beyefendiye şükranlarımı ve hürmetlerimi sunarım. Önceki dönem İlçe Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize bugüne kadar yapmış oldukları hizmetleri için teşekkürlerimi sunuyorum.”


‘MUKAADES DAVAMIZA HİZMET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’


Demiral, sözlerini şöyle tamamladı: 
“Beni ülkücü bir terbiye ve bilinç ile yetiştiren babam, annem ve her şartta beni destekleyen sevgili eşime ayrıca teşekkür ederim. Verilen vazifenin hayati sorumluluğunun ve manevi ağırlığının farkında olarak; Emirdağ özelinde mukaddes davamıza hizmet etmek için çalışacak, üç hilalin şanına ve aziz hatırasına leke düşürmeden, Başbuğumuzun ve şehitlerimizin emanetini, Liderimizin yol göstericiliğinde en yukarıya taşımanın hedefiyle hareket edeceğiz. Yarım asrı geride bırakmış Milliyetçi Ülkücü Hareket, koca bir çınardır. Derdi millet ve memleket olan bütün hemşehrilerimize bu koca çınarın gölgesinde yer vardır. Kırgınlıklara ve küskünlüklere yer yoktur. Şahsım ve değerli Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Ülkücü gönül seferberliğine çıkıyoruz. Bu hasletlerle bu kutlu yolda derdi millet ve memleket olan tüm hemşehrilerimizi milletimize ve memleketimize hizmet etmek için saflarımıza katılmaya davet ediyoruz. Gayret bizden takdir Allah'tan. Sefer bizden zafer Allah'tandır.”

Bakmadan Geçme