MHP'de 5 İlçe Başkanı Değişti

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, Afyonkarahisar'daki 5 MHP İlçe Başkanı'nın değiştiğini belirtti. Kahveci 'Bu bir bayrak yarışıdır' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, 5 ilçe de ilçe başkanlarının değiştiğini duyurdu. Kahveci, “Bu bir bayrak yarışıdır ve bugüne kadar bu bayrağı taşıyan arkadaşlarımız görevlerini layıkıyla yerine getirdiler. Şimdi ise bayrağı devralan yeni arkadaşlarımızla daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Sandıklı, Emirdağ, Dazkırı, İhsaniye ve Çobanlar İlçe Başkanlıklarına MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin onayı ile yeni isimler görevlendirildi. MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, Emirdağ İlçe Başkanlığına Mehmet Emre Demiral, Sandıklı İlçe Başkanlığına Ahmet Coşkun, Dazkırı İlçe Başkanlığına Ali Atay, İhsaniye İlçe Başkanlığına Fatih Ceylan Ve Çobanlar İlçe Başkanlığına Yusuf Özbay’ın atandığını açıkladı. 

“GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE YOLMUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, "Bugüne kadar görev yapan ilçe başkanlarımıza, partimize ve davamıza verdikleri hizmetler için teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır ve bugüne kadar bu bayrağı taşıyan arkadaşlarımız görevlerini layıkıyla yerine getirdiler. Şimdi ise bayrağı devralan yeni arkadaşlarımızla daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

“SORUMLULUKLARINI EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEKLER”

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, yeni atanan ilçe başkanlarının isimlerini de kamuoyuyla paylaşarak, partinin ilkeleri doğrultusunda, MHP’nin yerel yönetimlerde daha etkin bir rol oynaması için çalışacaklarını vurguladı. Kahveci, "Yeni arkadaşlarımızın da sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getireceklerine ve partimize güç katacaklarına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme