'MHP, davası için kendinden geçenlerin yoludur'

MHP'den Milletvekili aday adaylığını açıklayan Veteriner Hekim Prof. Dr. Turan Civelek,önce MHP'yi anlattı. Civelek'in aday adaylığı açıklamasına MHP İl Teşkilatının ve ülkü ocaklarının önde gelen isimleri ile Emirdağ Belediye Başkanı U. Serdar Kargın, aday adayları ve parti üyeleri katıldı.Neden MHP'de olduğunu açıklayan Civelek, MHP'nin nezaketin ve samimiyetin, çalışmanın ve erdemin, sevdanın ve kutlu ülkünün yuvası [&hellip]

MHP’den Milletvekili aday adaylığını açıklayan Veteriner Hekim Prof. Dr. Turan Civelek,önce MHP’yi anlattı. Civelek’in aday adaylığı açıklamasına MHP İl Teşkilatının ve ülkü ocaklarının önde gelen isimleri ile Emirdağ Belediye Başkanı U. Serdar Kargın, aday adayları ve parti üyeleri katıldı.
Neden MHP’de olduğunu açıklayan Civelek, MHP’nin nezaketin ve samimiyetin, çalışmanın ve erdemin, sevdanın ve kutlu ülkünün yuvası olduğunu belirterek, “MHP; Hedefi Kızılelma olanların yurdu için canını ortaya koyanların dergahıdır. Hak inancının zirve yaptığı vatan sevdası ile yoğrulmuş kalplerin dalları altında toplamış bir ulu çınardır MHP. Bu sevdayı görenler, milletini sevenler, devletin bekasını gözetenler, menfaatten arınanlar için tek kapıdır. Bu hareket vazgeçenlerin değil, davası için kendinden geçenlerin yoludur.  Biz de bu sebeple bu yoldayız” dedi.
“YÜCE ALLAH VATANIMIZ,
 MİLLETİMİZ, DEVLETİMİZ VE
 DAVAMIZ ADINA HAYIRLI KILSIN”
MHP’de çeşitli görevlerde 25 yıl yer aldığını vurgulayan Civelek, “25 yıl görev aldığım ülkücü hareket içerisindeki şahsi hareketim bugün itibariyle aday adaylığı mertebesine erişmiş bulunmaktadır. Bu süre zarfında milliyetçi ülkücü harekete farklı teşkilatlarda kimi zaman bir üye, kimi zaman bir yönetim kurulu üyesi, kimi zaman Denetleme Kurulu Başkanı, kimi zaman ise resmi temsilci boyutunda hizmet vermiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Bu vesile ile bugün itibariyle almış olduğumuz adaylık kararımızı Afyonkarahisar adına hayırlı olmasını diliyorum. Çıktığımız bu yolda layıkıyla yürüyebilmek, davamıza ve milletimize büyük Türk Milletine hizmet edebilmek tek dileğimizdir. Yüce Allah bu sürece vatanımız milletimiz devletimiz ve davamız adına hayırlı kılsın” ifadesine yer verdi.
 >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme