MHP, Bolvadin’de gövde gösterisi yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi, Bolvadin’de seçim çalışmalarına gövde gösterisiyle başladı. MHP Bolvadin Belediye Başkan Adayı Selim Karasekreter, şehirde yeni bir dönemin başlayacağını söyledi Milliyetçi Hareket Partisi, Bolvadin Belediye Başkan Adayı Selim Karasekreter’i, geniş katılımlı bir gösteriyle kamuoyuna tanıttı. Bolvadin Kapalı Spor Salonu’ndaki aday tanıtım toplantısına MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Abdülkadir [&hellip]

MHP, Bolvadin'de gövde gösterisi yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi, Bolvadin’de seçim çalışmalarına gövde gösterisiyle başladı. MHP Bolvadin Belediye Başkan Adayı Selim Karasekreter, şehirde yeni bir dönemin başlayacağını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi, Bolvadin Belediye Başkan Adayı Selim Karasekreter’i, geniş katılımlı bir gösteriyle kamuoyuna tanıttı. Bolvadin Kapalı Spor Salonu’ndaki aday tanıtım toplantısına MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Abdülkadir Akcan, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Mehmet Parsak, MHP İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Öncül Kazancı, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, çevre ilçelerin belediye başkanları ile ilçe başkanları, ülkü ocakları başkanları, il genel meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
HALK, SALONA SIĞMADI
MHP Bolvadin Belediye Başkan Adayı Mimar Selim Karasekreter ile belde belediye başkan adayları Dişli Belediye Başkanı Mustafa Karakoç ve Özburun Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Can’ın tek tek isimlerinin okunduğu ve konuşma yaptığı gecede, kapalı spor salonunun tribünleri yeterli gelmeyince, salonun parke kısmına sandalyeler ilave edilerek salonun kapasitesi artırıldı.
“BİZ DEĞİL, BOLVADİN KAYBETTİ”
MHP Bolvadin Belediye Başkan Adayı Mimar Selim Karasekreter, program sunucusunun 1991-1994 yılları arasında yaptığı eserleri vurgulayarak yaptığı tanıtımla, yoğun tezahürat altında konuşmasına başladı. Karasekreter, “Ben Bolvadin’de doğmuş, hayatı boyunca Bolvadin’de yaşamış, yüreği Bolvadin sevgisi ile dolu bir hemşehrinizim. Arkadaşlarımız 1991-1994 yılları arasında, o kısacık 27 aylık sürede yaptıklarımızı anlattılar, sağ olsunlar. Ben bu yaptıklarımı dahi yeterli görmüyorum. Keşke o gün bu hizmet kervanı durdurulmasa idi. Bugün rakiplerimiz dahi 20 yıldır Bolvadin’in geriye gittiğini, küçüldüğünü, kaybettiğini söylüyorlar. 20 yıl önce ne olmuştu? O gün biz 7 oyla kaybetmiştik. Keşke o gün kaybeden sadece biz olsaydık. Maalesef bugün her şey ortada. O gün sadece biz kaybetmemişiz, memleket kaybetmiş. İktidar, iktidar diyorlar. Bolvadin’i yıllardır iktidar partileri ile yönettiler, sonuç ortada. Hep küçüldük, hep kaybettik” dedi.
“KOÇUM’UN HAYELLERİNİ TAMAMLAYACAĞIZ”
Bolvadin’de yeni bir dönemin başlayacağını vurgulayan Karasekreter, “İnşallah sizlerin teveccühü ile ilçemize o eski hizmet dolu günleri tekrar yaşatacağız. Ben çıraklık, kalfalık dönemlerini tamamlamış, artık ustalık seviyesine gelmiş birisi olarak bugün karşınızdayım. Sizlere hizmet etmek istiyorum. Ben mimarım, şehircilik eğitimi aldım. Bolvadin’imizin tarihi, doğal ve kültürel miraslarını koruyarak, çağdaş şehircilik hamleleri ile bu değerlerimizi yoğurarak yepyeni, pırıl pırıl, herkesin yaşamaktan keyif duyacağı bir şehri sizlerle beraber inşa etmek istiyorum. Merhum Koçum bir gün bana ‘abi senin bıraktığın projelerini ben tamamlamak istiyorum’ dedi. Sevgili kardeşim Koçum’un ömrü buna yetmedi. Yüce Yaradan O’nu bizlerden ayırdı. Bugün ben burada Selim Karasekreter olarak diyorum ki, merhum Koçum’un hayallerini tamamlamak, O’nun eserlerini hizmete açmak da inşallah bana nasip olsun” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme