• Haberler
  • Genel
  • MHP Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Zafere Yürüyor

MHP Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Zafere Yürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan adaylarının tanıtım toplantısı Akrones Termal Otel'de gerçekleştirildi. Gecede Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, başta olmak üzere MHP'nin 51 Belediye Başkan adayı tanıtıldı.

Toplantıda ön plana çıkan konulardan bir tanesi birlik ve beraberlik duygusu oldu.  Gecede konuşma yapan MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak yapmış olduğu konuşmada,  Milliyetçi Hareket Partisi’nin 55 yıllık siyasi geçmişi ve Milliyetçi duruşuna vurgu yaptılar.

MHP belediyeciliğinde Afyonkarahisar için canla başla çalışacaklarını ve tüm sorunların çözüme kavuşacağının ifade edildiği gecede ayrıca, partililerin seçimlerden zaferle çıkacaklarına olan inançları dikkat çekti.

Gecenin sonunda MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, KAÇEP İl Başkan Yardımcısı Av. Nesrin Çelikbilek, ilçe yönetimi ve KAÇEP üyeleri zafer pozu verdi.

Bakmadan Geçme