MHP bir siyaset okuludur

Karahisar TV'nin ev sahipliğinde Kocatepe, Odak, Türkeli ve Anahaber Gazetelerinde ortak yayınlanan Seçime Doğru Programının konuğu MHP İl Başkanı Ahmet

Karahisar TV’nin ev sahipliğinde Kocatepe, Odak, Türkeli ve Anahaber Gazetelerinde ortak yayınlanan Seçime Doğru Programının konuğu MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci oldu. Gazeteci-Yazarlar Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ertuğrul Sevim ve Ömer Mazi sordu İl Başkanı Kahveci cevaplandırdı. Kahveci, “Türkiye’deki bütün siyasi oluşumlara bakarsanız hepsinde Milliyetçi Hareket Partili birileri vardır. Milliyetçi Hareket Partisi aslında bir siyaset okuludur”
Kocatepe, Türkeli, Odak ve Anahaber Gazetelerinde aynı anda yayınlanan Seçime Doğru röportajlarının konuğu olan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet Kahveci Gazeteciler Sezer Küçükkurt, Mehmet Emin Güzbey, Ertuğrul Sevim ve Ömer Mazi’nin sorularını cevaplandırdı. MHP’nin tüm kademelerinde görev aldığını dile getiren tecrübeli siyasetçi Kahveci, “Benim Milliyetçi Hareket Partisi ile tanışmam Ortaokul son sınıfta Ülkü Ocaklarında oldu. Daha sonraki yıllarda lise başkanlığı, ortaöğretim başkanlıktan sonra lise başkanlığı yaptım. Üniversiteyi Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Makine Mühendisliği gittim ama orayı bitirmedim. Daha sonra Kamu Yönetim mezunu oldum. Ocak Başkanlığından sonra 3 dönem Merkez İlçede görev yaptım. 5 dönemdir de İl Yönetiminde bulunmaktayım. Mehmet Kocacan’ın istifa ettiği yönetimde İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Burada Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı arkasından Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görev yaptım. Kısacası Milliyetçi Hareket Partisinde bulunabilecek tüm kademelerde görev yaptım” dedi.
TABAN DEDİĞİ BİZİZ
MHP eski İl Başkanı Mehmet Kocacan’ın istifasını değerlendiren İl Başkanı Ahmet Kahveci, “Mehmet Kocacan ile 4,5 yıl boyunca çalıştık. 4,5 yılda hiçbir problem veya sıkıntımız yoktu. Daha sonra kendisi aday adaylığı sürecinde bilemiyorum tabi ki şahsını bağlar yada her halde aklına yatmayan bir şeyler vardı. Milliyetçi Hareket Partisinde hiçbir problem sıkıntı yoktu. İşte ‘Tabana sorulmadı, fikrimiz alınmadı’ açıklamaları oldu. Taban dediği biziz. Bu partinin tüm kademelerinde bulundum ve şimdi aday belirleme süreçleri her partide farklıdır. Bir partide ön seçim vardır, burada ön seçim yapılır sandık açılır buna bakılır. Bir diğeri de merkezi yoklamada merkezi yoklamayı bütün partilerin Genel Merkezleri yapar. Şimdi Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi burada ön yoklamayı kendisinin yapacağını belirtmişse hangi kriterlerde yaptığı da orası bilir. Bu kriterleri yaptığı adayın veya Milletvekilinin arazideki performansına ve çalışmalarına bakmıştır. Bunu belirledi ve bununla ilgili açıklamada bulundu, sıralamayı yaptı. Burada ‘Bize sorulmadı’ diyemez. Çünkü Merkezi bir yoklamayla belirlendi burası. Kendi şahsını veya kendini bağlayan bir istifa yöntemiyle istifa etti. O kendisinin kişisel tercihidir. Milliyetçi Hareket Partisinden sadece ve sadece kendisi istifa etmiştir. Kendisi ile beraber herhangi bir Yönetim Kurulu Üyesi, herhangi bir Belediye Başkanı yada herhangi bir Üyemiz istifa etmemiştir. Oda kendi tercihidir” dedi.
https://www.kocatepegazetesi.com/manset/mhp-bir-siyaset-okuludur/
#afyon #afyonkarahisar #mhp #ahmetkahveci #kocatepegazetesi #sezerküçükkurt #mehmetemingüzbey #ertuğrulsevim #ömermazi #seçimedoğru #seçim #milliyetçihareketpartisi

Bakmadan Geçme