• Haberler
  • Genel
  • MHP adayları tempoyu arttırdı – Kocatepe Gazetesi

MHP adayları tempoyu arttırdı – Kocatepe Gazetesi

MHP Milletvekili adayları Aziz Aslan, Fatih Çetinkaya ve Abdil Demiral, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Aslan Bolvadin ilçesini, Çetinkaya ise köyleri ziyaret etti. Abdil Demiral ise yaptığı yazılı açıklama ile vatandaşlara seslendi “BOLVADİN’DE BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Aziz Aslan seçim ziyaretleri kapsamında bulunduğu Bolvadin İlçesinde ziyaretlerini tamamladı. Aslan, Kemerkaya Pazarı ile [&hellip]

MHP adayları tempoyu arttırdı

MHP Milletvekili adayları Aziz Aslan, Fatih Çetinkaya ve Abdil Demiral, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Aslan Bolvadin ilçesini, Çetinkaya ise köyleri ziyaret etti. Abdil Demiral ise yaptığı yazılı açıklama ile vatandaşlara seslendi

“BOLVADİN’DE BİRİNCİ
PARTİ OLACAĞIZ”
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Aziz Aslan seçim ziyaretleri kapsamında bulunduğu Bolvadin İlçesinde ziyaretlerini tamamladı. Aslan, Kemerkaya Pazarı ile Bolvadin Pazar esnafını ziyaret ettikten sonra Horan Parkı’na giderek vatandaşlar ile sohbet etti. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Aziz Aslan Bolvadin programının son günüde Kemerkaya Pazarı’nı, Bolvadin Pazar esnafını ve Horan Parkı’nı ziyaret etti. Bolvadin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti aktaran Aslan , “Bolvadin halkı ve esnafını ziyaret ederek dertlerini dinledik. Bolvadin halkı bizi birinci yapacağına söz verdi. İnşallah Bolvadin’den birinci parti çıkacağız. AKP hükümetine ve yönetim şekline yeter artık diyeceğiz” dedi.
ÇETİNKAYA: KAPANAN
BELDELERDE HİÇBİR ŞEY YOK
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesine bağlı Haydarlı, Göçerli, Yıprak ve Doğanlı belde ve köylerini ziyaret etti. Çetinkaya, “Sizlerde biliyorsunuz ki toplumumuzun büyük bir çoğunluğu sizlerde dahil olmak üzere içinde bulunduğumuz durumdan memnun olmadığınız yaptığımız tüm ziyaretlerde dikkatimizi çekiyor. İşçimiz, köylümüz, esnafımız, çiftçimiz bu durumlardan memnun değil. Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşıyalım hep birlikte. Bizlerin sizlere yapacağı politikaları vaatleri yabana atmayın oylarınıza talibiz, emanetiniz bizimde emanetimiz olacak. İnşallah göreceksiniz 8 Haziran sabahı Milliyetçi Hareket Partisi iktidar olarak istediğimiz bu huzur ve refah ortamını sağlayacaktır” dedi.
DEMİRAL, VATANDAŞA ÇAĞRIDA BULUNDU
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Abdil Demiral, bir basın açıklaması yaparak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Demiral “Milliyetçi Hareket Partisi Bu seçimlerde sıkmadık el, Çalmadık kapı ve gidilmedik yer bırakmadan çalışarak Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesini sürekli sizlere aktarmaktadır. Gittiğimiz her yerde var gücümüzle doğruları sizlere aktarmaya çalışıyoruz bizler hiçbir zaman halkın menfaatine olan yararına olan bir şeyin karşısında durmadık, aksine destek verdik. Bundan böylede halkın yararına ve menfaatine olan ne varsa desteklemeye ve elimizi taşın altına koymaya her zaman hazırız. Ama bir de halkın menfaatinden ziyade ortada acı gerçekler var, çiftçinin durumu, asgari ücretlinin durumu, esnafın durumu, vatandaşın durumu toplumu ilgilendiren birçok maddi sıkıntı ve ekonomik sıkıntılar var. Elbette ki bizler yapılan yatırımları göz ardı etmiyoruz ama bunlar sadece yol, baraj, hızlı trenden ibaret olmamalı, genel anlamda halkın ekonomik özgürlüğüne baktığımızda, vatandaşımız pazardan evine sebze meyve alamaz duruma geldi. Tüm bunların yanı sıra birçok ülkede, tükettiğimiz akaryakıtın yüzde sekseni vergi, elektrik, doğalgaz, mazot hatta ve hatta suyu dahi en pahalı kullanan ülkelerin önünde başı çekiyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme