MHP adayları tam kadro sahada

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Mehmet Parsak, Aziz Aslan, Fatih Çetinkaya, İsmail Elibol ve Abdil Demiral, tam kadro sahada çalışmalarını sürdürdü Şuhut'ta seçim çalışmaları yapan Parsak, vatandaşların sorunlarını dinledi. Sorunlara, dertlere Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında çare olunacağını ifade eden Parsak, MHP'nin seçim beyannamesini anlattı. İŞSİZLİK VE YOKSULLUK AZALACAKParsak, 'Sabredin, az kaldı, 7 Haziran'dan sonra [&hellip]

MHP adayları tam kadro sahada

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Mehmet Parsak, Aziz Aslan, Fatih Çetinkaya, İsmail Elibol ve Abdil Demiral, tam kadro sahada çalışmalarını sürdürdü

Şuhut’ta seçim çalışmaları yapan Parsak, vatandaşların sorunlarını dinledi. Sorunlara, dertlere Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında çare olunacağını ifade eden Parsak, MHP’nin seçim beyannamesini anlattı.
İŞSİZLİK VE
YOKSULLUK AZALACAK
Parsak, “Sabredin, az kaldı, 7 Haziran’dan sonra inşallah iktidara geldiğimizde hizmet nasıl yapılırmış herkes görecek. AKP’nin anti demokratik, hukuk tanımaz, özgürlükleri kısıtlayıcı bozuk düzenine son vereceğiz. Hükümetin devletin kurumları milli ve manevi değerlerimiz ile vatandaşlarımız üzerinde oluşturduğu tahribatı onaracağız. Bu dönemde, terörü tamamen bitirerek toplumsal huzur ve güveni temin edeceğiz. İşsizlik ve yoksulluğu önemli ölçüde hafifleteceğiz. 2016-2019 yıllarında, yıllık ortalama yüzde 5,2 büyüme ve 700 bin istihdam sağlayacağız. Dönemin sonunda 1,1 trilyon dolara, kişi başına milli gelir 13,300 dolara, ihracat 238 milyar dolara erişecektir, istihdam 29,1 milyon kişiye ulaşacaktır” dedi.
ASLAN: MHP EMİRDAĞ’DA
BİRİNCİ PARTİ OLACAK
Seçim çalışmalarını kapsamında Emirdağ ilçesi’nde çeşitli temaslarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Aziz Aslan, Gömü Beldesi esnafı, Yeniköy ve Hamzahacılı Köyü ziyaretleriyle Emirdağ programını tamamladı. Emirdağ İlçesi’nde yaptığı ziyaretlerde Aslan’ı yalnız bırakmayan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Abdil Demiral, MHP’nin Afyonkarahisar’dan 3 milletvekili ile meclise gireceğini söyledi. Emirdağ’dan MHP’ye büyük destek verileceğinin altını çizen Demiral, “Emirdağ İlçemizde inşallah MHP birinci parti olacak. Biz İlçe Başkanımız Ceylan Morca beyle elimizden geleni yapacağız. Afyonkarahisar’dan meclise inşallah 3 milletvekili göndereceğiz” dedi.
ÇETİNKAYA BİR GÜNDE
1 İLÇE 5 KÖY DOLAŞTI
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Fatih Çetinkaya dün Afyonkarahisar’ın Hocalar İlçesini ve sırasıyla,Karabedir, Kadılar, Kınık, Okçular, Tatarlı köylerini dolaştı. Çetinkaya’yı burada, İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Acar yalnız bırakmadı. Çetinkaya ziyaretlerinde, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntıların çözüm noktasının, Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu vurgulayarak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim politikalarını ve seçim beyannamesini anlattı.
EMEĞİNİN KARŞILIĞINI
ALAMAYANLAR MHP İLE YÜRÜYÜN
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı İsmail Elibol, esnafın, çiftçinin, işçinin emeğinin karşılığını alamadığını söyledi. Elibol, “Artık küçük esnaf, hayvancılıkla uğraşan güzel insanlarımız AKP iktidarında itilen, kakılan konuma geldi. Her alanda kartelleşen uluslararası firmalar küçük esnafımızın, hayvancımızın ekmeğine kan doğruyor. Mantar gibi her semtte, her sokakta, her beldede türeyen AVM zincirleri, hayvancılıkta dev organizasyonlarla canlı hayvan satan karteller maalesef yerel halkı batma noktasına getirdi. AKP hükümeti hatırlarsınız canlı hayvan ithal etti ve etmeye devam ediyor. Güya dev canlı hayvan kartellerini bitirecekti. Tam tersine çiftçimiz, köylümüz bitti” dedi.
DEMİRAL’DAN BAYRAK ÇAĞRISI
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Abdil Demiral, MHP’yi destekleyenlerin evlerinin balkonuna 3 hilalli bayrak asma çağrısı yaptı. Seçimlerde MHP’yi destekleyen vatandaşların evlerine partinin simgesi olan üç hilalli bayrak asma çağrısında bulunan MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Abdil Demiral, “AKP artık bitti. Bunu sokağa çıkınca bile hissediyorsunuz. Neredeler onları gören var mı ? İnsanlar artık korkmuyor. Ve bu seçimlerin tamam mı devam mı seçimi olduğunu biliyorlar. Yalan talan dönemi sona eriyor. Ülkesini milletini seven, haramdan korkan Ülkücüler iktidara geliyor. Kararsız kalan vatandaşlarımıza sesleniyorum. Ya camiye giderken yakasındaki 3 hilal rozetini çıkaranların partisine oy vereceksiniz, ya da namazda bile devletten alacağı ihaleyi düşünenlerin partisine” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme