• Haberler
  • Genel
  • MHP adayları hız kesmiyor – Kocatepe Gazetesi

MHP adayları hız kesmiyor – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Av. Mehmet Parsak, Aziz Aslan, Fatih Çetinkaya ve İsmail Elibol seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar MHP Milletvekili Adayı Av. Mehmet Parsak seçim çalışmaları sırasında partisinin seçim beyannamesine yönelik bilgiler verdi. “HUZUR VE REFAH VERECEĞİZ”İktidarın sonunun geldiğini belirten Parsak “AKP iktidarının sonu geldi. 7 Haziran'dan sonra inşallah iktidar olursak başta halka [&hellip]

MHP adayları hız kesmiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Av. Mehmet Parsak, Aziz Aslan, Fatih Çetinkaya ve İsmail Elibol seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar

MHP Milletvekili Adayı Av. Mehmet Parsak seçim çalışmaları sırasında partisinin seçim beyannamesine yönelik bilgiler verdi.
“HUZUR VE REFAH VERECEĞİZ”
İktidarın sonunun geldiğini belirten Parsak; “AKP iktidarının sonu geldi. 7 Haziran’dan sonra inşallah iktidar olursak başta halka huzur ve refah vereceğiz. Halkın tüm sorunlarına cevap vererek, kırmadan, dökmeden hizmet anlayışıyla mutlu bir Türkiye haline geleceğiz. Dışarı da çok güçlü ve özgür bir ülke içeri de ise vatandaşlarına saygılı, geleceğin lider ülkesini elbirliğiyle yaratacağız.” dedi.
5 YIL PRİM AVANTAJI
MHP Milletvekili Adayı Aziz Aslan, bir dizi ziyaretlerde bulundu. Aslan ziyaretleri sırasında MHP iktidarının planlarından söz etti. Yeni iş yeri açacaklara 5 yıl süre ile vergi ve prim avantajı sağlanacağını belirten Aslan; “MHP iktidarında yeni iş yeri açacak kardeşlerimize hem vergide hem de BAĞ-KUR ve SSK prim ödemelerinde avantaj sağlayacağız. Esnafımızın gelirinin vergilendirilmesinde asgari geçim indirimi uygulanacak. Esnafımızın bileğini doğrultmasına yardımcı olacağız. AVM yasasını tekrar düzenleyerek esnafımızın yeniden eski günlerine dönmesini sağlayacağız.” diye konuştu.
“TEK GÜVENCE MHP”
MHP Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya, İscehisar ilçesinden bir televizyon kanalına canlı yayın konuğu oldu. Çetinkaya’ya İscehisar programında partililerden vatandaşlara kadar büyük bir kalabalık eşlik etti.
Sultandağı ilçesinde ki seçmenleri ziyaret eden Elibol ise ziyaretlerinde şöyle konuştu:
“İnşallah ülkemizin karanlıktan çıkıp, aydınlığı görme günleri yakındır. Allah’ın izniyle AKP’nin üzerimize getirdiği kara bulutlardan kurtulacağız. Adalet, hak, hukuk ve özgürlüğün temellerinin atılacağı günler geliyor. İnsanlarımız sabırlarının kalmadığını, artık bıçağın kemiğe dayandığını beyan ediyorlar. AKP dışında Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim vaatleri sunduğunu fakat güven vermediklerini söylüyorlar. Bu yüzden artık tek güvenebilecekleri partinin MHP olduğunu dile getiriyorlar.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme