• Haberler
  • Genel
  • MHP adayları boş durmuyor – Kocatepe Gazetesi

MHP adayları boş durmuyor – Kocatepe Gazetesi

MHP Milletvekili adayları Mehmet Parsak ve İsmail Elibol, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Parsak İhsaniye ve Sinanpaşa çevresinde, Elibol ise Dinar bölgesinde seçmenlerle buluştu MHP Milletvekili Adayı Mehmet Parsak seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. İhsaniye ve Sinanpaşa'ya bağlı belde ve köyleri gezen Parsak, 7 Haziran'da MHP'nin iktidara gelmesiyle Türk insanın yüzünün güleceğini söyledi. Çiftçilerin ve üreticilerin sıkıntılarını [&hellip]

MHP adayları boş durmuyor

MHP Milletvekili adayları Mehmet Parsak ve İsmail Elibol, seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Parsak İhsaniye ve Sinanpaşa çevresinde, Elibol ise Dinar bölgesinde seçmenlerle buluştu

MHP Milletvekili Adayı Mehmet Parsak seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. İhsaniye ve Sinanpaşa’ya bağlı belde ve köyleri gezen Parsak, 7 Haziran’da MHP’nin iktidara gelmesiyle Türk insanın yüzünün güleceğini söyledi. Çiftçilerin ve üreticilerin sıkıntılarını dinleyen Parsak, “İktidar 2002 yılından itibaren büyük firmaları ve yandaşlarını hep zengin etmenin derdine girdi. Oysa geçimini evinde beslediği hayvanıyla, 30-40 dönüm tarlasıyla sağlayan vatandaşlarımız hep göz ardı edilmiştir. 13 yıl önceki buğday fiyatıyla bugünkü buğday fiyatları aynıdır. 13 yıl önceki ayçiçeği ile bugünkü ayçiçeği fiyatlarının da aynı olduğunu görürsünüz. Oysa 13 yıllık dönemde mazotun fiyatı 3 kat arttı. Bu süreçte yem fiyatları, gübrede 3 kat artmıştır. Bu halde üreticimiz ve çiftçimiz nasıl çalışarak para kazansın” dedi.
MHP Milletvekili Adayı İsmail Elibol’da seçim çalışmaları kapsamında Dinar ilçesini ziyaret etti. Dinar’ın 1999 yılından itibaren MHP’ye her zaman büyük destek verdiğini ifade eden Elibol, “Dinarlı hemşerilerimiz MHP’nin siyasetinden hep memnun kalmıştır. 7 Haziran’da yine tercihini MHP’den yana kullanacağına inanıyoruz. Dinar tarihiyle, kültürüyle ilimizin göz bebeği olan ilçelerindendir. Bugüne kadar MHP’ye büyük destek veren ilçe halkımızın 7 Haziran’da yine tercihini MHP’den yana kullanacağına inanıyoruz. 7 Haziran’da MHP iktidarıyla Türkiye eski güzel günlerine kavuşacak” diye konuştu.
ACAR DİNAR İÇİN ŞANS
Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ın Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarından biri olduğunu söyleyen Elibol, ilçe haklının Acar’a desteğini fazlasıyla gösterdiğini dile getirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme