Mezunlar, eksi günleri yâd etti

Kocatepe Anadolu Lisesi mezunları, okulda düzenlenen etkinlikte buluştu. 1984’ten bu yana eğitim-öğretim veren okulun mezunları, eski günleri yâd etti Kocatepe Anadolu Lisesi mezunları, okulda düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Etkinliğe katılan mezunlara okul müdürü Nihat Selek günün anısını yaşatması için hediye verdi. Hatıra fotoğrafı çektiren mezunlar, eski günleri yâd etti. UÇUR’DAN ESPRİLİ ANLATIMKocatepe Anadolu Lisesi [&hellip]

Mezunlar, eksi günleri yâd etti

Kocatepe Anadolu Lisesi mezunları, okulda düzenlenen etkinlikte buluştu. 1984’ten bu yana eğitim-öğretim veren okulun mezunları, eski günleri yâd etti

Kocatepe Anadolu Lisesi mezunları, okulda düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Etkinliğe katılan mezunlara okul müdürü Nihat Selek günün anısını yaşatması için hediye verdi. Hatıra fotoğrafı çektiren mezunlar, eski günleri yâd etti.
UÇUR’DAN ESPRİLİ ANLATIM
Kocatepe Anadolu Lisesi mezunu Avukat Murat Uçur, okul 7 senelikken AKAL’da öğrenci olduğunu, İngilizce ödevleri yaparken parmağının nasır tuttuğunu esprili bir dille anlattı.
MEZUNLAR DERNEĞİ KURULDU
Etkinliğin düzenlenmesini sağlayan AKAL İngilizce Öğretmeni Mehmet Gündöner ise, “Ben de bu okulun mezunları arasındayım. Bu okuldaki öğretmenlerimi örnek aldım. Bu etkinliğin hayata geçmesi için sosyal medyayı kullandık. Mezun avukat arkadaşlarımızın öncülüğünde Kocatepe Anadolu Lisesi Mezunları Derneği kuruldu” dedi.
NİHAT SELEK EMEKLİ OLUYOR
Okul Müdürü Nihat Selek ise, etkinliğe katılan mezunlara teşekkür etti. Selek, yeni düzenleme nedeniyle emeklilik dilekçesini verdiğini, Kocatepe Anadolu Lisesi Müdürü ünvanıyla emekli olacağını kaydetti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme