Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mezuniyetlerinin 50’inci yılında buluştular

Afyon Lisesi’nin 1968-69 yılı

Afyon Lisesi’nin 1968-69 yılı mezunları 25 yıldır sürdürdükleri yıllık buluşmalarını bu kez “mezuniyetlerinin 50’inci yılı” şerefine Çeşme’de gerçekleştirdiler

Afyon Lisesinin 1968-69 yılı mezunlarının 25 yıldır sürdürdükleri yıllık toplantıları, bu yıl İzmir-Çeşme’de 27-28 Eylül günlerinde gerçekleştirildi.
Afyon Lisesi’nin 68-69 mezunları mezuniyetlerinin 50’inci yıldönümünde işadamı Şükrü Koçoğlu ve eşi Ebru Koçoğlu çiftinin organizasyonuyla Çeşme Ladin Oteli’nde gerçekleştirilen 25. yıl toplantısında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. 68-69 yıllarının 5 Ed/A sınıfı öğrencileri olarak başlatılan bu birliktelik, her yıl değişik yerlerde toplanılarak sürdürülüyor. Eş ve çocuklarının katılımlarıyla birlikte, zamanla Lise’nin değişik sınıf ve yıllarındaki arkadaşlarından da katılımlarla kalabalık bir aile birlikteliği oluşturulan organizasyon kapsamında bu yıl 130 kişilik bir katılıma ulaşıldı. Gelecek yıl için Sinop’ta buluşmak üzere sözleşen grup içerisinde o dönem öğretmenlerinden Ali Dayanık, Halil Ünlü, Sebahat Muratlı, Çimen Caner, Yılmaz Mızrak, Hüseyin Ulutürk, Özen Gökmen, Türkan Eryılmaz da katıldılar.
İki gün süren Afyon Lisesiler buluşması, deniz turu ve akşam gala yemeğinden sonra Pazar günü sonlandırıldı. Katılımcılara Şükrü Koçoğlu tarafından toplantı anısına 50. yıl şapkası dağıtıldı.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti