Mezbelelik alan otantik bahçeye dönüştürüldü

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 7. Bölge Müdürü Adem Sivri, peyzaj çalışması yapılan alanda incelemelerde bulunarak çalışmalara katkı sunan tüm personele teşekkür etti.'HURDA DEMİRYOLUMALZEMELERİ KULLANILDI'Peyzaj çalışmalarında tamamen hurda demiryolu malzemelerinin kullanıldığını ifade eden Sivri, 'Hurda ahşap travers ve atıl malzemeler kullanılarak çalışmalar tamamlandı. Daha önce güvenlik zafiyeti oluşturan mezbelelik alanın peyzaj düzenleme çalışmaları ile otantik [&hellip]

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 7. Bölge Müdürü Adem Sivri, peyzaj çalışması yapılan alanda incelemelerde bulunarak çalışmalara katkı sunan tüm personele teşekkür etti.
“HURDA DEMİRYOLU
MALZEMELERİ KULLANILDI”
Peyzaj çalışmalarında tamamen hurda demiryolu malzemelerinin kullanıldığını ifade eden Sivri, “Hurda ahşap travers ve atıl malzemeler kullanılarak çalışmalar tamamlandı. Daha önce güvenlik zafiyeti oluşturan mezbelelik alanın peyzaj düzenleme çalışmaları ile otantik bir bahçeye dönüşmüş olması tüm çalışanları mutlu etti. Ayrıca sosyal proje kapsamında yeşil alanda atıl duran trafo köşkünün tarihi istasyon siluetine bürünmesinde Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Yüksek Lisans öğrencileri de emek sarf etti. Gar sahasında yapılan son düzenlemelerden sonra çeşitli etkinlikler için Gar sahası ziyaretçi sayısında artma bekleniyor.” dedi.
Bölge Müdürü Sivri, Güzel Sanatlar Resim Bölümü Yüksek Lisans öğrencileri Ahmet Taner ve Dursun Arslan’a TCDD adına teşekkür belgesi verdi.

Bakmadan Geçme