Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mevsim Marketler’in 10. Şubesi açıldı

Afyonkarahisar’ın yerel sermayeli firmaları

Afyonkarahisar’ın yerel sermayeli firmaları arasında yer alan Mevsim Marketler 10. Şubesi’ni Selçuklu Mahallesi’ndeki Altınoluk Camii mevkiinde açtı

Afyonkarahisar halkına daha iyi hizmet vermek için şube sayılarını artıran Mevsim Marketler, 10. Şubesi’ni de açtı. Selçuklu Mahallesi’nde ikinci şubesini Akarçay Şube olarak, Altınoluk Camii mevkiinde açan Mevsim Marketler 11. Şube’yi önümüzdeki ay açmayı planlıyor. Toplamda 80’denfazla personele sahip olan Mevsim Marketler, 2020 sonuna kadar 20. şube açmayı planlıyor.
“AÇILIŞA ÖZEL İNDİRLERİMİZDE ÜRÜN SINIRLAMASI YOK”
Ucuzu, ucuza değil, kaliteyi ucuza sloganı ile yola çıktıklarını belirten Mevsim Marketler Genel Koordinatör Nail Demir, “10. Şubemizi Selçuklu Mahallesi’ne açtık. 9. Şubemiz de yine Selçuklu Mahallesi’nde Selçuklu Camii karşısında hizmette. İnşallah 11. Şubemizi de Mart’ın ortalarında Afyonkarahisar halkımıza Hanönü civarında açmayı planlıyoruz. Açılışa özel olarak pilicimizde özel indirimler var. İlk bin müşterimize 500 gram dondurma 1 lira. 4 gün sürecek olan açılışa özel indirimlerimizde sınırlı sayıda ürünü yok. Bütün halkımıza yaptığımız indirimli ürünlerde yetecek kadar ürünlerimiz var. 40’a yakın üründe kampanya yaptık. Bunların içinde 18 ve 4,5 litrelik yağlarımız var, pirinçlerimiz, bakliyat ürünlerimiz, hemen hemen tüm kategorilerimizde çok can alıcı indirimler yaptık. Şuanda mağazamızda 2 bin 500’e yakın ürün var. Afyonkarahisar halkı bizi izlemeye devam etsin. Biz Allah nasip ederse yılsonuna kadar 20 şube ile Afyon halkımıza ucuzu ucuza değil, kaliteyi ucuza sloganı ile çıktığımız bu yoldu daha iyi hizmetlerle gümbür gümbür geliyoruz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti