• Haberler
  • Gündem
  • Mevlid Kandili programı düzenlendi – Kocatepe Gazetesi

Mevlid Kandili programı düzenlendi – Kocatepe Gazetesi

'Mevlid–i Nebi' Haftası münasebetiyle İbrahim Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 'Mevlid Kandili Programı' düzenlendi.Program, Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet Karakaya'nın Kur'an-ı Kerim okuması ile başladı. Programa Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Hatice Çetin ve Ayşegül Çetin tarafından günün anlam ve önemini anlatan konuşmalarla devam edildi. Bu konuşmalarda Peygamber Efendimiz'in (SAV)  örnek [&hellip]

“Mevlid–i Nebi” Haftası münasebetiyle İbrahim Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde “Mevlid Kandili Programı” düzenlendi.
Program, Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet Karakaya’nın Kur’an-ı Kerim okuması ile başladı. Programa Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Hatice Çetin ve Ayşegül Çetin tarafından günün anlam ve önemini anlatan konuşmalarla devam edildi. Bu konuşmalarda Peygamber Efendimiz’in (SAV)  örnek şahsiyeti üzerinde durularak, O’nun sadece bir kavme veya millete değil bütün insanlığa peygamber olarak gönderildiği ve bütün insanlığın huzuru, mutluluğu için çaba gösterdiği vurgulandı.

Bakmadan Geçme