'Mevlid Kandili mübarek olsun'

AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın, 'Af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı bu müstesna zamanlarda edilen tüm duaların kabul olması temennisiyle Mevlid Kandili'nin başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlık için sağlık, huzur, kardeşlik ve hoşgörü getirmesini diliyorum' dedi

Kadir Sayın, Mevlid Kandilinin; insanlığa hak ve hakikati, hikmet ve güzel ahlakı gösteren, onları bu yola yönlendiren nebevi silsilenin son Peygamberi Hz. Muhammed’in (S.A.V.) dünyaya teşrif ettiği gecesi olduğunu ifade etti.
Sayın, “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin (SAV) dünyaya teşriflerinin sene-i devriyesi olan bu kutlu geceyi bir kez daha hep birlikte idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. O, kendimizden başlayarak iyiliği, güzelliği ve barışı hayata yaymamız için durmadan çalışmamızı bizlere öğütlemiştir. Mevlid Kandili’nin başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlık için sağlık, huzur, kardeşlik ve hoşgörü getirmesini diliyor; İslam âleminin, aziz milletimizin, Afyonkarahisar’lı hemşerilerimizin Mevlid Kandili’ni kutluyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme