'Mevlid Kandili, Birlik Ve Beraberliği Pekiştiriyor'

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Şahin, mesajında Mevlid Kandili'nin maneviyatımızı güçlendiren, toplumsal birlik ve beraberliği pekiştiren bir vesile olduğuna dikkat çekti.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, “Sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) dünyayı şereflendirdiği bu kutlu gecede, O'nun merhameti, adaleti ve hoşgörüsüyle insanlığa rehber olduğu mesajını bir kez daha hatırlıyoruz. Mevlid Kandili, bizlere sevgi, barış ve kardeşlik içinde yaşamayı öğreten Efendimizin (S.A.V.) mübarek hayatını anlama ve bu ulvi değerleri hayatımıza katma fırsatıdır” dedi. 

Şahin, “Bu mübarek gecede gönüllerimizi dualarla süsleyelim, kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakarak kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirelim. Milletimizin birlik ve beraberliği, ülkemizin huzur ve refahı için Yüce Allah’a niyaz edelim.
Tüm hemşehrilerimizin ve İslam âleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını, gönüllerimize huzur, evlerimize bereket getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme