Mevlevihane için kimseden para alınmıyor

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından işletilmekte olan, Mevlevi Camii’nde bulunan Mevlevi Müzesi ile ilgili olarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için bir açıklama yapıldı. Afyonkarahisar Belediyesi’nce Mevlevihane Müzesi’nin, 2008 yılında kurulduğu, kuruluşundan itibaren tüm giderleri karşılanarak, hiç kimseden bir lira dahi alınmadığı bildirildi.Afyonkarahisar Belediyesi’nce 2008 yılında kurulan Mevlevihane Müzesi’nin kuruluşundan itibaren tüm giderleri karşılanarak, hiçbir kimseden bir lira dahi [&hellip]

Mevlevihane için kimseden para alınmıyor

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından işletilmekte olan, Mevlevi Camii’nde bulunan Mevlevi Müzesi ile ilgili olarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için bir açıklama yapıldı.

Afyonkarahisar Belediyesi’nce Mevlevihane Müzesi’nin, 2008 yılında kurulduğu, kuruluşundan itibaren tüm giderleri karşılanarak, hiç kimseden bir lira dahi alınmadığı bildirildi.
Afyonkarahisar Belediyesi’nce 2008 yılında kurulan Mevlevihane Müzesi’nin kuruluşundan itibaren tüm giderleri karşılanarak, hiçbir kimseden bir lira dahi alınmadığı bildirildi. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; “Bazı mahallelerde ve işyerlerinde ‘Belediye’nin müze çalışanlarının maaşını ödemediği, diğer giderlerini karşılamadığı.’ belirtilerek bir takım kişiler tarafından para toplandığı duyumları alınmıştır. Bu duyumlar son günlerde artarak devam etmektedir. Afyonkarahisar Belediyesi’nce Mevlevihane Müzesi, 2008 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren tüm giderlerini karşılanmıştır: Hiç kimseden bir lira dahi alınmamıştır. Bu anlamda işadamlarımızın ve vatandaşlarımızın yardım toplayanlara itibar etmemelerini isteriz. Müze’nin hiçbir dernek yada vakıfla bağlantısı yoktur.” denildi. Konunun hassasiyeti açısından Mevlevi Müzesi’nin girişine bir yazı asılarak kamuoyu bilgilendirildiği ifade edildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme