• Haberler
  • Genel
  • Mevlana Camii'nde coşkulu iftar – Kocatepe Gazetesi

Mevlana Camii'nde coşkulu iftar – Kocatepe Gazetesi

Harb-İş'teki Mevlana Camii'nde yaklaşık 300 kişinin katıldığı iftar verildi Harb-İş'te bulunan ve birçok faaliyete imza atan Mevlana Camii'nde 300 kişinin katıldığı iftar verildi. Mevlana Camii İmam-Hatibi Hüseyin Erol ile Müezzin-Kayyum Mustafa Gökkaya, 'Her yıl olduğu gibi bu Ramazan'da da bir hayırsever tarafından verilen iftar programına 250 yaz Kur’an kursu öğrencimiz ve 50 misafir katıldı' dedi. [&hellip]

Mevlana Camii’nde coşkulu iftar

Harb-İş’teki Mevlana Camii’nde yaklaşık 300 kişinin katıldığı iftar verildi

Harb-İş’te bulunan ve birçok faaliyete imza atan Mevlana Camii’nde 300 kişinin katıldığı iftar verildi. Mevlana Camii İmam-Hatibi Hüseyin Erol ile Müezzin-Kayyum Mustafa Gökkaya, “Her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da bir hayırsever tarafından verilen iftar programına 250 yaz Kur’an kursu öğrencimiz ve 50 misafir katıldı” dedi.
ÖĞRENCİLERİN MUTLULUKLARI GÖRÜLMEYE DEĞER
Camilerde düzenlenen etkinliklerin öğrencilere olumlu yansıdığını belirten Erol ve Gökkaya, “Bu etkinlikler vesilesi ile öğrencimizin oruçları başka iftarları başka ve sevinç ve mutlulukları bambaşka oluyor. Adeta mermere kazınır gibi. Çocuklarımızın maddi ve manevi kazanımları açısından bu imkanları bize sunan başta İl Müftülüğümüze, öğrenci velilerimize ve iftar yemeğini veren hayırsever kardeşlerimize Mevlana Camii görevlileri olarak teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme