Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Mevcut partiler sorunlara çözüm üretemiyor”

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı partinin yeni binasında yapıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı İbrahim Derviş Suna, mevcut partilerin hiçbirinin ortaya çözüm koyamadığını iddia etti

 

Pandemi nedeniyle maske ve sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılan Genişletilmiş İl Divan Toplantısına MKYK Üyesi, Afyonkarahisar İl Koordinatörü İsmail Kızılgöz, MKYK Üyesi Mikdat Ertem, İl Başkanı İbrahim Derviş Suna, Merkez İlçe Başkanı Sami Gökmen, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları ile çok sayıda partili katıldı.
Tuz Pazarı caddesinde bulunan yeni parti binasındaki Genişletilmiş İl Divan Toplantısında önümüzdeki süreçte yapılması gerekenler istişare edildi.
Toplantıda konuşan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Derviş Suna, yaptıkları faaliyetleri ve teşkilatlanmayı anlatarak, “Milli Görüş partilerinin gerek yerel yönetimlerde gerekse merkezi hükümette başarılı olmaları ve her daim efsane hizmetlerle anılmaları ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ ilkesine bağlı kalmalarından kaynaklanmaktadır. Çünkü Milli Görüş, israf etmemeyi, adam kayırmamayı, kaynakları yerli yerinde kullanmayı, yolsuzluk yapmamayı, rüşvet almamayı, kendisine emanet edilen görev makam ve yetkileri şahsi ikbali için kullanmamayı, kendisinden sonrakilere en güzel şekilde devretmeyi, yapabileceğinin en iyisini yapmayı, ibadet aşkıyla çalışmayı ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ cümlesi ile özetlemiş ve buna hep sadık kalmıştır.” dedi.
>> Kocatepe Haber Merkezi

 

Yeniden Refah Partisi kan verdi

 

Türkiye Afyonkarahisarlılar Platformunun başlattığı “Kan Ver Afyon” kampanyasına Yeniden Refah Partisi de destek verdi. Merkez İlçe Başkanlığının koordinesinde Yeniden Refah Partisi üyeleri Kızılay Otobüsü’nde kan bağışında bulundular. Kan bağışı kampanyasına İl Başkanı İbrahim Derviş Suna ve parti yöneticileri katıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti