Metin Yalçın’ın tayin olduğu il belli oldu

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tayin olduğu öğrenildi. Bugün Afyonkarahisar kamuoyu gündeminin en önemli gelişmesi olarak kayıtlara geçen Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki görev değişikliklerinin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgili başta basın-yayın organları olmak üzere kamuoyunda artan şikayet ve sorunlar üzerine [&hellip]

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tayin olduğu öğrenildi.

Bugün Afyonkarahisar kamuoyu gündeminin en önemli gelişmesi olarak kayıtlara geçen Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki görev değişikliklerinin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgili başta basın-yayın organları olmak üzere kamuoyunda artan şikayet ve sorunlar üzerine geçtiğimiz hafta Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde bir dizi görüşme yapıldı. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın konu hakkında görüşlerine başvuran Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Metin Yalçın’ın görev yerinin değiştirilmesine karar verdi. Milletvekilleri ve Vali’nin de bu karara onay vermesinin ardından görev değişikliği yapılabilecek isimler üzerinde çalışıldı. Milli Eğtiim Bakanı Mahmut Özer, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan Miraç Sünnetci’nin Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tayinini onayladı. Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın ise Sünnetci’nin yerine Gümüşhane’ye atanması kararlaştırıldı. Metin Yalçın’ın Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü olarak geçici görevlendirme ile ilgili yazısı Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri tarafından imzalanarak onaylandı.

Afyonkarahisar ile Gümüşhane arasındaki Milli Eğitim Müdürlüğü görev değişimlerinin bu hafta içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Haber

Bakmadan Geçme