• Haberler
  • Eğitim
  • Metin Yalçın Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alındı

Metin Yalçın Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alındı

Afyonkarahisar’da en uzun süre İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevi yaparak rekor kıran Metin Yalçın, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Milli Eğitim Bakanlığı bünyesine atandı. Metin Yalçın, Burca Karacabey’deki görevinin ardından atandığı Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü  görevini 10 yıla yakın süre yaptıktan sonra bir çok tartışmaların ardından Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tayin olmuştu. [&hellip]

Afyonkarahisar’da en uzun süre İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevi yaparak rekor kıran Metin Yalçın, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Milli Eğitim Bakanlığı bünyesine atandı.

Metin Yalçın, Burca Karacabey’deki görevinin ardından atandığı Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü  görevini 10 yıla yakın süre yaptıktan sonra bir çok tartışmaların ardından Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tayin olmuştu. 1 yılı aşkın süredir Gümüşhane İl Milli Eğtiim Müdürü olan Metin Yalçın, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Koordinasyon Birimine atandı.

Gümüşhane İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın, görevini Gümüşhane İl Millî Eğitim Müdürlüğüne atanan Adnan Gürbüz’e devretti.

Haber

Bakmadan Geçme