Metin Cihan Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Son günlerde 'Rabia Naz Vatan Davası' ile gündemde olan ve internette en çok araştırılan isimler arasında yer alan Metin Cihan'ın kim olduğu merak ediliyor.  Peki Metin Cihan Kimdir? Detayları haberimizde…

Rabia Naz Vatan Davası” ile gündemde olan Metin Cihan,  merak konusu oldu.  Metin Cihan hakkında tüm merak ettikleriniz haberimizde…

METİN CİHAN KİMDİR?

Metin Cihan’ın doğum tarihi kayıtlar 1979, doğum yeri ise; Tunceli olarak geçmiştir. Giresun’un Eynesil ilçesinde yaşanan Rabia Naz Vatan’ın ölümü olayıyla ilgili tanıklardan biri olan Cihan’ın daha önce hakkında “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama”, “Görevi Yaptırmamak İçin Direnme”, “Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa Muhalefet” gibi suçlardan adli kayıtlar da bulunmaktadır.

RABİA NAZ VATAN DAVASI NEDİR?

Rabia Naz Vatan, 12 Nisan 2018 tarihinde Giresun’un Eynesil ilçesinde evinin önünde yaralı olarak bulunmuş ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’ın ölümü sosyal medyada ve Türkiye kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. 11 yaşında ki Naz’ın, ölümün nasıl gerçekleştiği, İçişleri Bakanlığı müfettişleri, savcılık, emniyet, adli tıp ve TBMM tarafından ayrı ayrı araştırılmış olmasına rağmen Türkiye kamuoyunda halen tartışma konusu olmaya devam etmektedir.

METİN CİHAN’IN RABİA NAZ VATAN DAVASI İLE İLGİSİ NEDİR?

Metin Cihan, Rabia Naz Vatan’ın ölümü olayının tanıklarından biridir.  Metin Cihan, Rabia Naz Vatan’ın ölümüyle ilgili ifade vermek üzere emniyete çağrılmıştır.

Bakmadan Geçme