Meteoroloji istasyonu olmayan ilçe kalmayacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri tarafından geçen yıl Cumhuriyet Bayramı'nda müjde olarak verilen Otomatik Meteorolojik Gözlem İstasyonları'nda sona gelindi Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun destekleri ile Sultandağı, Evciler, Sandıklı, Sinanpaşa, İhsaniye ve İscehisar ilçelerine kurulacak olan istasyonlar yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak.Altyapı [&hellip]

Meteoroloji istasyonu olmayan ilçe kalmayacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri tarafından geçen yıl Cumhuriyet Bayramı’nda müjde olarak verilen Otomatik Meteorolojik Gözlem İstasyonları’nda sona gelindi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun destekleri ile Sultandağı, Evciler, Sandıklı, Sinanpaşa, İhsaniye ve İscehisar ilçelerine kurulacak olan istasyonlar yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak.
Altyapı çalışmaları tamamlanarak, yerlerine monte edilmesi aşamasına gelinen istasyonların hizmete girmesiyle başta çiftçiler olmak üzere yöre halkına daha isabetli hava durumu verilmeye başlanacak.
Bu istasyonların hizmete alınmasının ardından Afyonkarahisar’ın gözlem istasyonu olmayan Kızılören, Başmakçı, Hocalar ve Dazkırı ilçelerine de önümüzdeki yıldan itibaren Otomatik Meteorolojik Gözlem İstasyonu kurulması çalışmalarına başlanacak ve Afyonkarahisar’da gözlem istasyonu olmayan ilçe kalmayacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme