METEM Antalya’da Afyon’u temsil etti

Okullararası kros yarışmaları bölge şampiyonaları gerçekleştirildi. Afyonkarahisar’ı genç kız ve genç erkek kros takımı il birincisi olan Emirdağ METEM temsil etti. Antalya Duacı Kros pistinde gerçekleşen yarışmalarda Afyonkarahisar’ı temsil eden Emirdağ METEM tek ilçe takımı olarak katıldı. İllerden gelen toplamda 20 takımdan Afyonkarahisar takımı Emirdağ METEM genç erkeklerde bölge 7.si genç kızlarda ise bölge 13.sü [&hellip]

METEM Antalya'da Afyon'u temsil etti

Okullararası kros yarışmaları bölge şampiyonaları gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar’ı genç kız ve genç erkek kros takımı il birincisi olan Emirdağ METEM temsil etti. Antalya Duacı Kros pistinde gerçekleşen yarışmalarda Afyonkarahisar’ı temsil eden Emirdağ METEM tek ilçe takımı olarak katıldı. İllerden gelen toplamda 20 takımdan Afyonkarahisar takımı Emirdağ METEM genç erkeklerde bölge 7.si; genç kızlarda ise bölge 13.sü oldu. Okullar arası spor federasyonu başkanı ve Antalya protokolünün de katıldığı yarışlarda dereceye giren takımlara ödüller verildi.
Takımının Afyonkarahisar’ı ve Emirdağ’ı en iyi şe-kilde temsil ettiğini dile getiren Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Yıldırım şunları söyledi: “20 takımın katıldığı yarışmalarda onlarca milli atletin arasında bu başarıyı kazandıran öğrencilerimi tebrik ederim. Daha iyisini yapmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürü-yoruz. Bölge şampiyonasına gitmek için bizlerden maddi manevi desteğini esirgemeyen Yaşar Gözel’e, konaklamamıza yardımcı olan Şahbaz Turizm’e, zorlu hava şartlarında kazasız belasız bir yolculuk yaptıran Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala’ya teşekkür ederiz.”

Bakmadan Geçme