• Haberler
  • Genel
  • Meteertem’in mutlu günü – Kocatepe Gazetesi

Meteertem’in mutlu günü – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor Teknik direktörü Mustafa Meteertem’in kızı Nazife Ayşen Meteertem, dünya evine giriyor Mustafa Meteertem’in kızı Ayşen Nazife Meteertem, Volkan Tezcan’la hayatını birleştiriyor. Afyonkarahisarspor’un teknik direktörü Mustafa Meteertem de, kızı Nazife Ayşen’in düğünü için Çanakkale’ye gitti. Afyonkarahisarspor’a geldiği günden bu yana taraftarların sevgisini kazanan başarılı teknik adam, Hatayspor maçından sonra takımın başında bir süre idmana çıktıktan [&hellip]

Meteertem'in mutlu günü

Afyonkarahisarspor Teknik direktörü Mustafa Meteertem’in kızı Nazife Ayşen Meteertem, dünya evine giriyor

Mustafa Meteertem’in kızı Ayşen Nazife Meteertem, Volkan Tezcan’la hayatını birleştiriyor. Afyonkarahisarspor’un teknik direktörü Mustafa Meteertem de, kızı Nazife Ayşen’in düğünü için Çanakkale’ye gitti. Afyonkarahisarspor’a geldiği günden bu yana taraftarların sevgisini kazanan başarılı teknik adam, Hatayspor maçından sonra takımın başında bir süre idmana çıktıktan sonra Çanakkale’ye gitmişti. Kızını bu mutlu gününde yalnız bırakmayan Mustafa Meteertem, dün akşam yapılan kına töreninde ailesiyle birlikteydi. Dün akşam kına gecesiyle geline kına yakıldığı ve bugün akşamda Çanakkale Turizm Otelcilik Okulu’nda düğün töreninin gerçekleşeceği bildirildi.
“Her anne baba gibi ben de mutluyum”
Kızının bu mutlu gününü görerek büyük bir mutluluk yaşayan teknik direktör Mustafa Meteertem, canından çok sevdiği kızı Nazife Ayşen Meteertem’in evlilik töreni için Çanakkale’de bulunuyor. Afyonkarahisarspor’un başarılı hocası Mustafa Meteertem, kızının düğünüyle ilgili şöyle konuştu: “Bugün akşam (dün) kına gecemiz var. Yarın da düğünümüzü yapacağız. Mutluyum. Kızımın bu mutlu gününde yanındayım. Her anne baba evladının bu mutlu gününü görmek ister. Bende çok mutluyum. Ama aklımda da tabiki takımım var.”

Bakmadan Geçme