Meteertem istifa etti, futbolcular kabul etmedi

Afyonkarahisarspor’da işler her gün tersine gidiyor. Şimşek’in hocası Mustafa Meteertem, dün yaptığı açıklamayla görevi bıraktığını açıkladı. Futbolcularıyla vedalaşmaya gittiğinde ise futbolcuların valizlerini topladığını gördü. Futbolcuların ‘Siz yoksanız biz de yokuz hocam’ demelerinden sonra araya yöneticiler de girince Mustafa Meteertem istifa kararından vazgeçti. Afyonkarahisarspor’da sıkıntılı süreç devam ediyor. Mor-beyazlı ekipte futbolcu boykotunun yankıları devam ederken dün [&hellip]

Meteertem istifa etti, futbolcular kabul etmedi

Afyonkarahisarspor’da işler her gün tersine gidiyor. Şimşek’in hocası Mustafa Meteertem, dün yaptığı açıklamayla görevi bıraktığını açıkladı.

Futbolcularıyla vedalaşmaya gittiğinde ise futbolcuların valizlerini topladığını gördü. Futbolcuların ‘Siz yoksanız biz de yokuz hocam’ demelerinden sonra araya yöneticiler de girince Mustafa Meteertem istifa kararından vazgeçti.

Afyonkarahisarspor’da sıkıntılı süreç devam ediyor. Mor-beyazlı ekipte futbolcu boykotunun yankıları devam ederken dün de teknik direktör Mustafa Meteertem görevi bıraktığını açıkladı. Ancak futbolcularıyla vedalaşmaya gittiğinde futbolcuların da valizlerini toplamaya başlamasıyla bu istifa kararı geri döndü. Afyonkarahisarspor’da dün hareketli saatler yaşandı. Geçen hafta futbolcuların idmana çıkmamasından sonra Mor-beyazlı camiada yaşanan kriz, dün Teknik Direktör Mustafa Meteertem’in görevi bıraktığını açıklamasından sonra yeni bir boyut kazandı. Mor-beyazlı camiada yaşanan kriz, dün Teknik Direktör Mustafa Meteertem’in görevi bırakacağını açıklamasından sonra yeni bir şekil aldı. Dün yapılması gereken sabah idmanını bazı olumsuz olaylar nedeni ile iptal eden ve bu olaydan sonra takımdan ayrılmayı kafasına koyan Meteertem, öğleden sonra yapılan idmanda basın mensup-larına görevi bıraktığını açıkladı. Yapılan açıklamadan sonra yönetim ile bir araya gelen Meteertem, yaklaşık bir saat süren toplantı sonrasında da bu kararından vazgeçmedi. Yönetim toplantıda Mustafa Meteertem’i kararından döndürmek için yoğun çaba sarfetti. Ancak Mustafa Meteertem, son olarak futbolcularıyla hem vedalaşmak hem de onlarla konuşmak için yanlarına gittiğinde futbolcular da Meteertem’in görevinden ayrılması durumunda kendilerinin de kulüpte kalmayacaklarını dile getirdiler. Bu konuşmalardan sonra futbolcularından mücadeleye devam etmelerini isteyen Mustafa Meteertem, futbolcularını bu kez ikna etmeye çalıştı. Futbolcular da burada ancak birlikte kalabileceklerini söylemelerinin ardından Meteertem ayrılma kararından vazgeçtiğini açıkladı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme