• Haberler
  • Spor
  • Mesut ve Celil Yayalabağı'nda – Kocatepe Gazetesi

Mesut ve Celil Yayalabağı'nda – Kocatepe Gazetesi

2018- 19 futbol sezonunda 1. Amatör Lig A Grubu'nda mücadele edecek olan Yaylabağıspor yeni sezon önce çalışmalarına devam ediyor. Yaylabağıspor transfer çalışmaları kapsamında geçtiğimiz sezon Kumartaşspor'da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Mesut Uzuntepe ile anlaşma sağladı. Genç orta saha oyuncusu Uzuntepe, 2009 yılında başladığı futbol serüveninde Çayırbağspor'da 2 sezon forma giydikten sonra, futbola bir [&hellip]

2018- 19 futbol sezonunda 1. Amatör Lig A Grubu’nda mücadele edecek olan Yaylabağıspor yeni sezon önce çalışmalarına devam ediyor. Yaylabağıspor transfer çalışmaları kapsamında geçtiğimiz sezon Kumartaşspor’da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Mesut Uzuntepe ile anlaşma sağladı. Genç orta saha oyuncusu Uzuntepe, 2009 yılında başladığı futbol serüveninde Çayırbağspor’da 2 sezon forma giydikten sonra, futbola bir süre ara verdi. Uzuntepe sonrasında Fethibey Belediyespor, Eğitim Vakfıspor’da ve Kumartaşspor’da forma giydi.  
Ayrıca Afyonkarahisar spor kamuoyu tarafından bilinen ve sevilen Kütahya Savcılarspor’da Celil Gönk ile anlaşmaya varan Yaylabağıspor bu sezon da başarılı olmak istiyor. 2005 yılında Afyonkarahisar’da futbol hayatına başlayan Celil Gönk, FSM Afyon Gençlikspor, uzun yıllar Fethibey Belediyespor, 2016 yılında Işıklar Belediyespor, ardından Akharım Belediyespor ve sonrasında ise Kütahya Savcılarspor’da forma giydi.

Bakmadan Geçme