Mesut Kösedağı Kimdir ve Kaç Yaşında?

Mesut Kösedağı Kimdir ve Kaç Yaşında? Sorusu bugün internette ne çok araştırılanlar listesinde yer aldı. Peki, Mesut Kösedağı Kimdir ve Kaç Yaşında? Detayları haberimizde…

31 Mart Yerel Seçimlerinin gelmesi ile Partilerin aday isimleri açıklanırken CHP’nin Kadıköy Belediye Başkan adayı olan ismi Mesut Kösedağı oldu. Peki Mesut Kösedağı Kimdir ve Kaç Yaşında?

MESUT KÖSEDAĞ KİMDİR?

1984 yılında İstanbul’da doğan Mesut Kösedağı, eğitimi İlk, orta ve lise olarak İstanbul’da tamamlamıştır. Üniversite Eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümü bitirerek mezun olan Kösedağı, 2018 tarihinde de Marmara Üniversitesinde Küresel Şehirler ve İstanbul Araştırmaları bölümünde yüksek lisans yapmıştır. Mesut Kösedağı Siyaset kariyerine 2000 tarihinde CHP’de aldığı ‘’Kadıköy gençlik kolunda’’ başladı. 2014 ve 2019 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği gibi önemli görevlerde bulunulan Kösedağı, 2024 yılında da İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğine devam etmektedir. CHP’nin Kadıköy Belediye Başkan adayı Mesut Kösedağı evli olup  1 çocuk babasıdır.

Bakmadan Geçme