• Haberler
  • Gündem
  • Meslektaş hukukunu geliştirmek istiyoruz – Kocatepe Gazetesi

Meslektaş hukukunu geliştirmek istiyoruz – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği, basın mensuplarını Öğretmenevi’nde misafir etti., Öğretmenevi Müdürü Lokman Özkul’un iftarın başından sonuna kadar her aşamasında yardımcı olduğu iftarda, gazeteciler aileleri ile güzel vakit geçirdi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da iftarın ardından Öğretmenevi’ne gelerek gazetecilerle sohbet etti.GÜZEL HABERLEREİMZA ATACAĞIZİftar hakkında konuşan Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları, “Biz [&hellip]

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği, basın mensuplarını Öğretmenevi’nde misafir etti., Öğretmenevi Müdürü Lokman Özkul’un iftarın başından sonuna kadar her aşamasında yardımcı olduğu iftarda, gazeteciler aileleri ile güzel vakit geçirdi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da iftarın ardından Öğretmenevi’ne gelerek gazetecilerle sohbet etti.
GÜZEL HABERLERE
İMZA ATACAĞIZ
İftar hakkında konuşan Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları, “Biz dernek ve yönetim olarak birçok projeye imza attık. Fakat bunun yeterli olduğunu düşünmüyoruz. Gazeteciler arasında meslektaş hukukunun gelişmesini istiyoruz. Meslekte sevgi, saygı ve birliktelik olduğu müddetçe daha güzel haberlere imza atacağız” diye konuştu.
DOĞRU
 HABERİ HIZLA
YAYINLIYORUZ
Abdioğulları şöyle devam etti:
“Gazeteciler olarak şehrimiz ve ülkemize yararlı bilgileri kamuoyuyla paylaşmamızın getirdiği sorumluluklar var. Bu sorumlulukların başında da doğru haber, hızlı sonuç geliyor. Doğru haberi hızla yayınlamaya çalışırken aynı zamanda stres ile de mücadele ediyoruz. İftar etkinliğimizle bu stresi az da olsa bertaraf etmek istedik.”

Bakmadan Geçme