• Haberler
  • Eğitim
  • Meslek liseleri ortak çalışmalı – Kocatepe Gazetesi

Meslek liseleri ortak çalışmalı – Kocatepe Gazetesi

İl merkezindeki Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürleriyle MEM Şube Müdürü Mustafa Akçil'in katılımıyla Metin Yalçın'ın başkanlığında yapılan toplantıda Meslekî ve Teknik Anadolu Liseleri’nin sorunları ve çözüm yolları, ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar, Meslekî eğitimin iyileştirilmesi ve yaygınlaştırılması, işletmelerde meslek eğitiminin sorunları, meslekî eğitimde iş güvenliği, Mesleki ve Teknik Liselerde güvenlik, disiplin konuları ele alındı.Toplantıda konuşan Yalçın, [&hellip]

İl merkezindeki Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürleriyle MEM Şube Müdürü Mustafa Akçil’in katılımıyla Metin Yalçın’ın başkanlığında yapılan toplantıda Meslekî ve Teknik Anadolu Liseleri’nin sorunları ve çözüm yolları, ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar, Meslekî eğitimin iyileştirilmesi ve yaygınlaştırılması, işletmelerde meslek eğitiminin sorunları, meslekî eğitimde iş güvenliği, Mesleki ve Teknik Liselerde güvenlik, disiplin konuları ele alındı.
Toplantıda konuşan Yalçın, Meslekî ve Teknik Anadolu Liseleri’nin ülkenin eğitim meselesinde büyük bir sorumluluk taşıdığını bu anlamda okul yönetiminden, öğretmen, öğrenci ve velilere kadar herkesin bu sorumluluklar doğrultusunda elinden gelen gayreti göstermesi gerektiğini belirtti.
Yalçın, “Karşılaşılabilecek her türlü sıkıntıda sizlere destek olmaya gayret ettiğimizi bilmemizi istiyorum. Okullarımızda karşılaştığımız sorunlar ve çözüm önerileri konusunda iyi örneklerin bu toplantılarda paylaşılmalı, meslek liselerinin ortak çalışmalar yapması önemli” dedi.
Toplantıda hazır bulunan Okul Müdürleri sırasıyla okulun akademik, kültürel ve meslekî faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yaparak ve gündemle ilgili görüşlerini belirttiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme