• Haberler
  • Gündem
  • Meslek büyüğü mimarlar onurlandırıldı – Kocatepe Gazetesi

Meslek büyüğü mimarlar onurlandırıldı – Kocatepe Gazetesi

  Mimarlar Odası Afyonkarahisar İl Temsilciliği'nce düzenlenen 250 kişilik iftar daveti 16 Haziran Cuma akşamı Korel Termal Otel'de gerçekleştirildi.İFTAR PROGRAMI GELENEKSELLEŞTİTüm konuklarıyla tek tek ilgilenen Oda Temsilcisi Süleyman Bircan, iftarın ardından katılımcılara hitap etti. Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının son günlerine yaklaşıldığını dile getiren Bircan 'Bu vesile ile Allah'tan tutuğumuz oruçları ve tüm [&hellip]

Mimarlar Odası Afyonkarahisar İl Temsilciliği’nce düzenlenen 250 kişilik iftar daveti 16 Haziran Cuma akşamı Korel Termal Otel’de gerçekleştirildi.
İFTAR PROGRAMI GELENEKSELLEŞTİ
Tüm konuklarıyla tek tek ilgilenen Oda Temsilcisi Süleyman Bircan, iftarın ardından katılımcılara hitap etti. Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının son günlerine yaklaşıldığını dile getiren Bircan; “Bu vesile ile Allah’tan tutuğumuz oruçları ve tüm ibadetlerimizi kabul etmesini diliyoruz. Ramazan birlik, beraberlik ve paylaşmak anlamına gelmektedir. Bizde bu bağlamda meslektaşlarımızla ve diğer meslek gruplarıyla, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle aynı sofrayı paylaşıp birlik ve beraberliğimizin daha sıkı olması sebebiyle her yıl geleneksel olarak iftar programı düzenlemekteyiz” dedi.
MESLEK BÜYÜKLERİ UNUTULMADI
Vefa duygusunun önemine binaen meslekte 25’nci, 40’ıncı ve  50’nci yılını dolduran Mimarlar Odası üyelerini unutmadıklarını belirten Bircan şöyle konuştu: “Meslekte yılları deviren üyelerimize onları unutmadığımızı göstermek ve bugünün anısını yaşatmak maksadıyla plaket töreni düzenledik. Bu vesile ile plaket alan meslektaşlarımıza mimarlık mesleğine yapmış oldukları katkıları nedeniyle şükranlarımı sunuyorum. Tüm katılımcılara teşekkür ederken, şimdiden Ramazan Bayramını tebrik ediyorum”
PLAKETLER SAHİPLERİNİ BULDU
Düzenlenen plaket töreni ile meslekte 50’nci yılını dolduran Mahmut Ülküer Abi, plaketini Belediye Başkan Vekili M. Emin Birliktir’in elinden aldı. Abi, yaklaşık 49 yıl önce mütevazı bir büroda faaliyetler icra ettiğini o dönemde Mimarlar Odası Afyon Temsilciliğinin kurulduğunu dile getirdi. Rahmete kavuşanlara Allah’tan rahmet dileyen Abi, 49 yıldan bu tarafa Mimarlar Odası’nın çeşitli faaliyetlerde bulunduğunu, bunları hem beğenen hem de beğenmeyenlerin olduğunu kaydetti. Abi, bu süreçte pek çok yönetim kurulu üyesinin faaliyet gösterdiğini, önemli olduğunu düşündüğü faaliyetlerin yapıldığını sözlerine ekledi. Ali İhsan Ünver’e meslekte 50’nci yılındı doldurması nedeniyle plaketini Rektör Vekili Prof. Dr. Selçuk Akça verdi. Mimarlık mesleğinde 40’ncı yılını dolduran Eyüp Güngör’e plaketini AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Yardımcı Doçent Dr. Şeyda Alkaç verdi. Meslekte 25’nci yılını dolduran Fatih Mustafa Keskin’e plaketini Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Ayfer Örten verdi. >> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme