• Haberler
  • Gündem
  • 'Mesleğimizi hep birlikte sahiplenelim' – Kocatepe Gazetesi

'Mesleğimizi hep birlikte sahiplenelim' – Kocatepe Gazetesi

Afyon Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkanlığının her yıl düzenleyerek gelenekselleştirdiği iftar yemeği 10 Haziran Cuma akşamı Oruçoğlu Termal Otel'de gerçekleşti. Davete yaklaşık 600 kişi katıldı.ALLAH BOZGUNCUALRAFIRSAT VERMESİNİftar yemeğinin ardından SMMMO Başkanı Kadir Arık konuklara hitap etti. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek Ramazan ayının tüm İslam Alemine ve insanlığa huzur, barış ve kardeşliğe [&hellip]

Afyon Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkanlığının her yıl düzenleyerek gelenekselleştirdiği iftar yemeği 10 Haziran Cuma akşamı Oruçoğlu Termal Otel’de gerçekleşti. Davete yaklaşık 600 kişi katıldı.
ALLAH BOZGUNCUALRA
FIRSAT VERMESİN
İftar yemeğinin ardından SMMMO Başkanı Kadir Arık konuklara hitap etti. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek Ramazan ayının tüm İslam Alemine ve insanlığa huzur, barış ve kardeşliğe vesile olmasını dileyen Arık; “Ülkemiz sıkıntılı bir dönemden geçmekte hergün bir ocağımıza ateş düşmekte canımızı acıtmaktadır. Yüce Rabbimden birlik ve  beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermemesini dilerim.Milletimizin huzur ve mutluluğu, birlik ve beraberliği için gözünü kırpmadan can veren aziz şehitlerimize Yüce Rabbimizden rahmet acılı ailelerine sabrı cemil niyaz ederim” dedi.
MÜCADELE İTİBAR İÇİN
Oda Başkanı Kadir Arık, 6 yıl önce çıkarılan meslek yasası ile kendilerinin itibar kazanıp, katip olmaktan kurtulup, kimlik ve kişilik kazandıklarını ifade etti. Odalar olarak, üst birlik olan TÜRMOB ile verdikleri mücadele sonucu bugünlere geldiklerini söyleyen Arık; “Bizler bir ve beraber olup mesleğimizi daha itibarlı hale getirmek için mücadele vermeliyiz. Bize kimlik ve kişilik kazandıran meslek yasamızı kendi küçük çıkarlarımıza hizmet etsin diye delik deşik etmek kimseye bir şey kazandırmaz ancak bizlerden çok şey götürür. Bunun için mesleğimize hep birlikte sahip çıkalım. Davetimize icabet eden tüm meslektaşlarımıza ve misafirlerimize teşekkür ediyor, hürmetlerimi sunuyorum” diye konuştu.
KISA’YA TEŞEKKÜR
 PLAKETİ
Afyonkarahisar Defterdarlığı görevi sona eren Yaşar Kısa’ya plaketini SMMMO Onursal Başkanı Erdal Sayar verdi. Defterdar Yaşar Kısa, verilen plaket nedeniyle Oda yönetimine teşekkür etti. Meslek mensupları olarak meslektaş olduklarını belriten Kısa şöyle konuştu: “Meslek mensupları biz ve mükellefle ilişkileri sağlayan köprü konumundadırlar. Vergi mükelleflerine ulaşmamızda vergi tahukkuk ve tahsilatında çok büyük vazife ifa etmektedirler. Bu çabalarından dolayı hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki meslek hayatlarında kendilerine başarılar dilerken yeni ruhsat alan arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum.”  İftar programı 2015-2016 yıllarında camiaya yeni katılan meslek mensuplarına ruhsat verilmesi ile tamamlandı. Davete; Vali Yardımcısı Adem Uslu, AK Parti Milletvekili Hatite Dudu Özkal eşi Av. Mustafa Özkal, MHP Milletvekili Mehmet Parsak, Defterdar Yaşar Kısa, Defterdar Yardımcısı Murat Toy, SGK İl Müdürü Samet Fidan ve meslek mensupları katıldılar. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme