• Haberler
  • Genel
  • 'Mesele Taytak Ve Özkaya'nın Vekil Olup Olmaması Değil, Mesele Türk Devleti'nin Bekasıdır'

'Mesele Taytak Ve Özkaya'nın Vekil Olup Olmaması Değil, Mesele Türk Devleti'nin Bekasıdır'

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, sert ve net konuştu. Taytak, 'Hiçbir yerde hiçbiriniz Cumhur İttifakı’yla tahrike kapılıp olumsuz konuşmayınız. Mehmet Taytak milletvekili olmuş olmamış, Ali Özkaya milletvekili olmuş olmamış. Mesele o değildir. Mesele Türk Devleti’nin bekasıdır.' dedi.

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı’nda Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen programda Ülkücüler bayramlaştı. Ocak Başkanı Mesut Çetinkaya’nın ev sahipliğinde yapılan bayramlaşma programına; MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, KAÇEP Yönetim Kurulu Üyeleri, İl ve İlçelerin Ocak Başkanları, Ocak mensupları katıldılar.

Haber

“ÜLKÜCÜLERLE BİRARADA BAYRAMLAŞMA MEMNUN ETTİ”

Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Çetinkaya, bayramlaşma programı için Afyonkarahisar Ülkü Ocaklarına gelen tüm konuklarına teşekkür etti. Programda konuşan MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, bir Kurban Bayramında daha ülkücülerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Kahveci, “Allah’a çok şükür evimizle, çocuklarımızla, teşkilatımızla, Türkiye’nin geleceğinin teminat olan gençlerle Kurban Bayramı’nda bir arada olmaktan mutlu ve huzurluyuz. Hepinizin bayramını kutluyorum.” dedi.

Haber

“MAZİ’NİN ATEŞİ BİZİZ”

Bozkurtlarla birlikte Ülkü Ocağında bir araya gelmekten son derece mutlu olduğunu söyleyen MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, şöyle konuştu: “Hepimizin bildiği gibi kurban yakınlaşmak demektir. Yakınlaşmanın yanında paylaşmak demektir. Bizim tarih içerisinde ve takvim içerisinde iki önemli bayramımız vardır. Bir tanesi Ramazan Bayramıdır. Diğeri de Kurban Bayramımızdır. Birincisinde Cenab-ı Allah için her şeyden vazgeçtiğimiz Ramazan ayı vardır. Cenab-ı Allah tuttuğumuz oruçların sevabını ona göre verir. ‘Bana aittir.’ demiştir. Diğeri de kurban bayramıdır. O da teslimiyetin, sadakatin ve ferasetin karşılığıdır. Resmi Bayramlaşmada yaptığım açıklamada anlattığım gibi; Hz. İbrahim’in sadakatini, Hz. İsmail’in teslimiyetini ve Hz. Hacı Annemizin de onlara ve Allah’a olan bağlığını görüyoruz. Biz böyle bir dinin sahibiyiz. O günden bugüne de, Bedir’den bugüne de, şehit veren, vatan için mücadele eden bir anlayışın 55 yıllık maziden gelen ateşiyiz. O mazinin ateşi bizleriz. O sebepten bu bayramda, her bayramda olduğumuz gibi yine buluştuk, yine beraber olduk.”

Haber

“MHP’YE KİMSE BOYUN EĞDİREMEZ, DİZ ÇÖKTÜREMEZ”

MHP İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma programında ilçelerden gelen Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, MHP’nin gönüldaşlarıyla birlikte olduklarını belirten Milletvekili Taytak, “Ülkü Ocağımızda da gençlerimizle, yaş almalarına rağmen genç kalan Bozkurtlarla buradayız. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra genel tabloya baktığımızda Türkiye’de bazı şeyler farklılaşmaya başladı. Nihayetinde geçmiş zamanda MHP’siz bir koalisyon diye ortaya çıkan Amerika bu sefer de Türk Milleti’nin bağrından birleşerek çıkan Cumhur İttifakı’nı parçalamak için her türlü tezgâhı, her türlü oyunu ve organizasyonu yapıyor. Tüm bunları hep birlikte takip ediyoruz. Yine Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendi söyleyeceğini söyledi. Anlatacağını anlattı. İzah edeceğini izah etti ayarını verdi. Ve Allah’a şükür olsun ki tekrar herkes yerine oturdu. Milletimiz de Sayın Genel Başkanımızı, ‘Allah ondan razı olsun bir devlet adamıyla karşı karşıyayız. Bu ülkeyi vatanını seven bir devlet adamıyla birlikteyiz.’ diye her yerde ifade etmeye başladılar. Televizyonlara bakıyorsunuzdur. Yok, önümüzdeki seçimlerde erken seçim olur mu? Önümüzdeki seçimlerde İmamoğlu mu Başkan olur? Yavaşoğlu mu başkan olur. Özgür Özel mi başkan olur. Onları konuşmaya başlamışlardı. Yumuşamışlardı. Gitmeler, gelmelerle başlamıştı. Bundan da kendi kendine heyecanlandı. Adam içeride konuşmuş oldukları şeyleri dışarıda anlatmaya başladı. ‘İşçiyi konuştum, şunu konuştum, bunu konuştum.’ diye. Sen konuşursun. Ben de burada konuşuyorum. Birde kahvehane de konuşuyor, emeklerin durumunu, ekonomik sıkıntıların olduğunu. Koca devlet, koca iktidar 24 yıldır bu ülkeyi yöneten bir yapılanma senin aklına ihtiyacı olsaydı zaten burayı yönetemezdin. Senin de aklın olsaydı bu ağır yükün altına girmezdin. Nihayetinde genel başkanlığı nasıl kazandığın bellidir. Kimin desteklediği bellidir. Arkalarında kimin seni oynattığı da bellidir. Onun için MHP’ye yönelik saygısız ifadeleri kullanarak ‘Orada olmazsa buraya gelin.’ ‘Suç ortakları birbirinin suçsuzluğunu bize gönderiyor.’ gibi basit ifadelerle gündemde kalmaya çalışıyorlar. Ama ne Türk milletini, ne Türk devletini, ne de MHP’ye kimse boyun eğdiremez, kimse bize diz çöktüremez. Biz ne yaptığımızı, ne yapılması gerektiğini biliyoruz. Önümüzde bir atamız, büyüğümüz, devlet adamımız, ilkeli, bilge bir liderimiz Devlet Bahçeli beyefendi vardır. Beyimiz var. O ne derse biz onu biliriz. O ne derse doğru söyler. O ne yaparsa doğru yapar. Dün de bu böyleydi. Bugün de bu böyledir. Yarın da böyle olacaktır. Onun için algılara kapılıp da ‘Acaba şöyle mi oluyor? Acaba böyle mi oluyor?’ demeyin.” diye konuştu.

Haber

“CUMHUR İTTİFAKI HAKKINDA TAHRİKE KAPILMAYIN”

Milletvekili Taytak, ana muhalefet partisi CHP’nin izlediği politikaları ve lideri Özel’i sert sözlerle eleştirerek sözlerine şöyle devam etti: “Hiçbir yerde hiçbiriniz Cumhur İttifakı’yla ilgili tahrike kapılıp olumsuz konuşmayınız. Ahmet’in, Mehmet’in işi gücü, siyasi hesabı siyasi manevraları bizim için önemi değildir. Mehmet Taytak milletvekili olmuş olmamış, Ali Özkaya milletvekili olmuş olmamış. Mesele o değildir. Mesele Türk Devleti’nin bekasıdır. Kimse oradan buradan bakarak bizi kendi ittifakımız içerisinde problemler varmış gibi ya da problem olmuş gibi göstermeye çalışanların oyununa gelmesin. Yolumuz aynı yoldur. Dedik ki, ‘Pazara kadar değil mezara kadar.’ Genel Başkanımız geçtiğimiz günlerde ne dedi? ‘Biz kenarda durabiliriz. Ama biz ittifakı yine destekleriz. Yine destek veririz. Yine yapmamız gerekeni yaparız.’ Mesele sadece bugünün yönetimi, bugün CHP’nin belediye yönetimini Afyon’da almış olması, İstanbul ve Ankara’da yerel yönetimleri CHP’nin alması değildir. Mesela Türk Birliğine, Türk Devletine, Türk Milletine diz çöktürülmeye çalışılmasıdır. Artık dev uyandı. Yeni yüzyıl Türk devri, Türk’ün Yüzyılı olması anlayışı içerisinde yürüyoruz. Çok şeyi de başardık. Bundan sonra da çok şey yine başaracağız. Allah Azze ve Celle izin verirse bu dev uyanmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Türk Birliği’nide kurmuştur. Türk Devleti, dünyanın bütün mazlum devletlerinin yanında olacaktır. Ve dünyanın bu mazlum devletlere karşı kim varsa, onların karşısında olacaktır arkadaşlar. Bunu istemiyorlar. Ama bizim yapacağımız budur. Bunun için de bu şekilde düşünmek gerekmekte. AK Parti’den bir vatandaş, ‘MHP bize işte şöyle sıkıntı oldu.’ derse, MHP’li bir arkadaşımız da bir başka yerde, ‘Cumhur İttifakı oldu da ne oldu?’ gibi bir ifade kullandığında ancak düşmanın ekmeğine yağ süreriz. Onun için lütfen rica ediyorum önünüze bakın. Ne yapılması gerekiyorsa genel başkanımız yapar. Biz onun gözüne bakarız. Biz onun sözüne bakarız. Lider teşkilat doktrin anlayışı içerisinde genel başkanımızın sağında MHP, solunda Ülkü Ocakları yolumuza devam edeceğiz. Allah yolumuzu bahtımızı açık etsin.” Program bayramlaşma ve toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

Bakmadan Geçme