• Haberler
  • Genel
  • Mescid-i Aksa onurumuzdur! – Kocatepe Gazetesi

Mescid-i Aksa onurumuzdur! – Kocatepe Gazetesi

SP Kadın Kolları Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Mescid-i Aksa Onurumuzdur” çağrısında bulunuldu Saadet Partisi (SP) Kadın Kolları Başkanlığı’nca yapılan açıklamada, 1967 yılından beri Mescid-i Aksa’ya ilk kez postallarıyla giren İsrail’in saygısızlık ve zulmünün asla kabul edilemeyeceği kaydedildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi “Bu son saldırı bir kez daha göstermiştir ki, İsrail konusunda söz biteli çok olmuştur. [&hellip]

Mescid-i Aksa onurumuzdur!

SP Kadın Kolları Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Mescid-i Aksa Onurumuzdur” çağrısında bulunuldu

Saadet Partisi (SP) Kadın Kolları Başkanlığı’nca yapılan açıklamada, 1967 yılından beri Mescid-i Aksa’ya ilk kez postallarıyla giren İsrail’in saygısızlık ve zulmünün asla kabul edilemeyeceği kaydedildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bu son saldırı bir kez daha göstermiştir ki, İsrail konusunda söz biteli çok olmuştur. Artık lafla peynir ekmek gemisi yürümüyor. İsrail sözden değil güçten anlar. Tam tersine cılız açıklamalar, sözde kınamalar, bugünde Mescid-i Aksa baskınında görüldüğü gibi İsrail’i daha fazla cesaretlendirip, daha fazla pervasızlaştırıyor. Filistin konusunda ve Müslümanlar’ın ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa konusunda Filistinliler değil, bütün İslam dünyası imtihandan geçmektedir. İslam ülkeleri yöneticileri, İsrail karşısında ortaya koydukları duyarsızlığın hesabını ne ümmet önünde ne de tarih önünde veremeyecektir. Tarih boyunca İslamın bayraktarlığını yapmış bir milletin evladı olarak içimiz kan ağlamaktadır. İslam coğrafyasındaki bitmeyen kan ve gözyaşının en önemli sebebi, Müslümanların maalesef ümmet bilincinde olamamalarıdır. Ümmet olmak için; Fikirde birlik lazımdır. Söylemde birlik lazımdır. Eylemde birlik lazımdır. Mescid-i Aksa onurumuzdur.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme