• Haberler
  • Genel
  • Mesai saatleri değişiyor – Kocatepe Gazetesi

Mesai saatleri değişiyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valiliği yaz saati uygulaması dolayısıyla kamu mesai saatlerinde düzenlemeye gitti Afyonkarahisar Valiligi’nden yapılan açıklamada, 30 Martta geçilecek yaz saati uygulamasından dolayı mesai saatlerinin değiştiği belirtildi. Yapılan açıklamada, 'Halen uygulanmakta olan mesai saatleri yeniden belirlendi. 17 Mart 2015 gün ve 29298 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı ile gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla [&hellip]

Mesai saatleri değişiyor

Afyonkarahisar Valiliği yaz saati uygulaması dolayısıyla kamu mesai saatlerinde düzenlemeye gitti

Afyonkarahisar Valiligi’nden yapılan açıklamada, 30 Martta geçilecek yaz saati uygulamasından dolayı mesai saatlerinin değiştiği belirtildi. Yapılan açıklamada, “Halen uygulanmakta olan mesai saatleri yeniden belirlendi. 17 Mart 2015 gün ve 29298 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı ile gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla mesai saatlerinde düzenleme yapıldı. 29 Mart 2015 tarihinden itibaren tüm yurtta yapılacak olan ileri saat uygulaması nedeniyle halen uygulanmakta olan mesai saatleri 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 100. maddesi gereğince 30 Mart 2015 Pazartesi gününden itibaren değiştirilmiştir” denildi.
Mesai saatleri sabah 8’de başlayacak ve 12’de sona erecek. Öğle saati bir bucuk saat sürecek. 13.30 da tekrar başlayacak mesai akşamüstü 17,30’da son bulacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme