Meryem Uzerli’nin Çocuklarının Babası Kim?

Türk baba ile Alman annenin evladı olan model ve oyuncu Türk asıllı oyuncu Meryem Uzerli'nin iki kızının babalarının kimler olduğu merak ediliyor.

Tarihten esinlenilerek sunulan Muhteşem Yüzyıl adlı dizi de  “Hürrem Sultan” karakterini oynamasıyla ün kazanan Meryem Uzerli, bir kez TV Yıldızları Özel Ödülü’ne layık görüldü.

OYUNCU MUHTEMEŞ YÜZYIL DİZİSİ İLE ÜNLENDİ

2012 yılında ise Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Uzerli, 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde  “Hürrem Sultan” rolünü oynadığı sırada “tükenmişlik sendromu” hastalığına yakalandığı açıklamasıyla diziden ayrıldı. Model, oyuncu Meryem Uzerli, 2013 yılında Türkiye’den ayrıldıktan sonra kendisini aldattığını öğrendiği erkek arkadaşı Can Ateş’ten ayrıldığını ancak hamile olduğunu açıklamıştı. Bebeğini doğurmak istediğini de açıklayan Uzerli, bu ilişkisinden bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Uzerli 2014 yılının Şubat ayında Lara ismini verdiği bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Meryem Uzerli, 3 Eylül 2020 tarihinde ikinci kez hamile olduğunu açıklarken, bebeğinin babasının kim olduğunu açıklamamıştı.

Bakmadan Geçme